fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE FRISTED MED UDSIGT TIL SKØN NATUR

Del bolig

I kommer helt ned i gear, når I ankommer til det fredelige ferieland omkring Melby, Asserbo og Evetofte, hvor attraktive sommerhusområder placerer sig i noget af Nordsjællands smukkeste natur. Her er I omgivet af bløde bakker, skov og hvide sandstrande, og I finder næppe en skønnere kulisse for feriedagene, så det er heldigt, at I lige nu har mulighed for at få jeres helt eget fristed på Carl Alstrupsvej 22 i sommerhusbyen, Evetofte.

Jeres hus kan prale af en fantastisk placering i området, for det ligger på en rolig vej i første parket til skov og åbne marker, så med i købet hører en naturskøn udsigt, som følger jer inde og ude. Midt i denne idyl finder I huset: et klassisk, dansk fritidshus fra 1970. Det står med sortmalet træfacade og hvide vinduesrammer, som det hører sig til, og det ligger i rammerne af en 1.201 kvadratmeter stor grund med grønt til alle sider.

Feriestemningen melder sig i det øjeblik, I slår havelågen op til jeres lille oase, og smilet bliver kun større, når I træder indenfor i huset, for her er tale om 92 kvadratmeter, der er lyse, indbydende og yderst velholdte. Huset emmer af sommerhuscharme, lofterne er ført til kip, og dagslyset strømmer ind alle vegne!

Planløsningen giver jer et dejligt soveværelse med sin helt egen dobbeltdør ud mod terrassen, og dertil kommer et gennemgangsværelse, der oplagt kan indrettes med nogle ekstra sovepladser, hvis der er behov for det. Herfra er der adgang til badeværelset, som giver jer et perfekt eksempel på de løbende opdateringer, der pryder huset; rummet er indrettet med væghængt toilet, bruseniche og vaskesøjle.

Derudover er der sørget for god plads til at samles, for rundturen fortsætter videre til et herligt spisekøkken med ovenlys og kig til den blå himmel, og i forlængelse heraf ligger stuen, som straks charmerer med sin murede pejs og sit store vinduesparti, der i gavlen inviterer på en flot, flot udsigt. Udover det dejlige hus er der et tilhørende anneks - både huset og annekset er helårs beboeligt.
Det er et sted, der lægger op til fordybelse, afslapning og gode bøger, og det samme gør udestuen, der bliver jeres opholdsrum mellem inde- og udelivet. Herfra kan I træde ud til en drøm af en have, hvor I kan være helt jer selv, når I nyder solen på den store træterrasse, og I kan også indrette jer med alt fra bålplads til hængekøjer. Kan I løsrive jer fra haven, står nærområdet klar med et væld af udflugtsmål; hop på cyklen og sæt kurs mod eksempelvis hyggelige Liseleje, stranden eller Tisvilde Hegn.


Velkommen!

Carl Alstrupsvej 22, 3370 Melby
Pris:
1.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
92
Grund:
1201
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
1.955 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter