fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE OG VELHOLDT PARCELHUS

Del bolig

Søger I en dejlig bolig med plads til, at I kan blive flere? Et hjem med en solrig have i naturskønne omgivelser? Så udbyder vi lige nu en villa lige til at flytte ind i med alle disse kvaliteter og lidt til.

Fra den flisebelagte indkørsel og carport kommer I hurtigt og nemt ind i husets hjerterum. Ind gennem bryggerset med vaskefaciliteter til jeres HTH køkken, ligesom det er etableret med alt i hårde hvidevarer og ligger i delvis åben forbindelse til stuen. Her er det en vinkelstue, der står parat til at byde jer velkommen og stiller sig til rådighed, klar til at I indretter både spiseafdeling, måske spisesal og opholdsstue med en hyggelig sofagruppe? Stuen giver adgang til entréen, hjemmets to værelser med plads til soveværelse til jer og børnene eller et hjemmekontor samt badeværelset med separat bruseniche.

Ud over husets boligareal, så rummer ejendommen hele to store udestuer, på henholdsvis 28 kvadratmeter og 35 kvadratmeter. Den første er i forlængelse af stuen, hvor I kan slå skydedøren op til den største af de to udestuer. Her er det store vinduespartier, blottede mursten og brændeovn, som skaber en hyggelig og hjemlig atmosfære. Stuen ligger mod sydvest, så fra eftermiddag til aften får I fornøjelsen af et fortrinligt lysindfald, som også vil falde ind af ovenlysvinduerne. Og med udestuen har boligen et vægtet areal på 120 kvadratmeter. 

Den anden udestue kan tilgås fra det ene af hjemmets to værelser af et sæt dobbeltdøre. Denne udestue vender mod nordvest og har også en brændeovn, så I er sikret dejlig varme på kolde dage. Begge udestuer forenes og mødes på hver sin side af hjemmets hævede terrasse. Her kan I skabe et hyggeligt uderum med siddepladser, spisebord og blomsterkrukker. Fra terrassen har I et godt udsyn til jeres skønne have, som strækker sig fra nord til syd med en god plæne og sporadisk placeret træer – et perfekt sted at nyde solen på et tæppe eller for børnene at løbe og lege.

I er havnet i usædvanlig rolige omgivelser i et kvarter, hvor lukkede vejnet og grønne stisystemer danner sikkerhedsnet for en god opvækst med nemt og kort til skole, pasningstilbud og idrætsfaciliteter. Derudover kan I også gå til nærmeste bus mod Roskilde og Hvalsø St.. Og har I lyst til gåture i naturskønne omgivelser, så bor I bl.a. tæt på Isefjorden. Dagligvare og hverdagens fornødenheder kan alle nås med en kort cykel- eller køretur.

Har I lyst til at se mulighederne for indretningen og lokalmiljøet med egne øjne, så book en fremvisning allerede i dag.


Bygmarken 116, 4060 Kirke Såby
Pris:
1.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
90
Grund:
703
Værelser:
3
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1983
Ejerudgift pr. md.
2.543 kr.

Morten Holm Lønberg

mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter