fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! FLOT BYHUS MED VELANLAGT OG SOLRIG HAVE

Del bolig

Tag med til Bygade 6, hvor dette fine byhus med en mindst lige så fin have venter på jer! Her kan hverdagen nydes i bekvemme rammer med kort afstand til indkøb og naturskønne områder, så hvad venter I på?

Det gråpudsede hus præsenterer sig nydeligt med en minimalistisk forhave, hvor bilen kan parkeres lige udenfor døren. Inden vi bevæger os indendørs, skal haven simpelthen opleves. Heromme er det ikke svært at forestille sig sommerens nydelser mellem de frodige beplantninger, hvor der hverken er sparet på tid eller kærlighed. Hver eneste blad og græsstrå er plejet ned til den mindste detalje, så her skal I blot følge den fine, stenbelagte sti ned til terrassen og læne jer tilbage i havemøblerne, mens solens varme stråler skinner fra oven. Ydermere kan haveredskaberne let opbevares i skuret.

Nu kan vi åbne dørene ind til jeres fremtidige hjem, der særligt henvender sig til singlen, parret eller måske førstegangskøberne, da hjemmet fremstår overkommeligt og velholdt. I stueplan kan hyggen og samværet udfolde sig i det store køkken-alrum, hvor der også snildt kan dækkes op til jeres gæster. Under madlavningen i det hvide køkken, kan udsigten til den grønne have betragtes, og generelt er der et godt lysindfald i rummet takket være de mange vinduer. Som en ekstra bonus kan høsten fra haven opbevares i det praktiske viktualierum.

Husets rummelige stue kan også let indrettes efter jeres behov og ønsker med sofaarrangement, læsekrog mv., og ligeledes beriges stuen af et stort lysindfald. Yderligere indeholder stueplan et funktionelt bryggers, der kan tilgås fra køkken-alrummet, samt et pænt badeværelse.

På førstesalen kan I glæde jer over en repos, et toilet og to indretningsvenlige værelser, hvoraf det ene kan prale af eget walk-in closet.

Som sagt får I alt lige ved hånden i Tørring, da indkøbene kan klares i de lokale supermarkeder, og selv familiens firbenede medlem vil elske det nærliggende fristed, Hundemarken. Yderligere kan fritiden tilbringes på Tørring Fælled, hvor det vilde dyreliv og grønne vegetationer giver idylliske betingelser for en fredfyldt gå- eller løbetur.

Vi glæder os til at fremvise dette charmerende byhus, den smukke have og området for jer.


Bygade 6, 7160 Tørring
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
103
Grund:
342
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1934
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter