fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS OG GEDIGEN FAMILIEVILLA MED SOLRIGT UDEMILJØ OG IDEEL PLACERING NÆR BY OG NATUR

Del bolig

Beliggende i naturskønne, børnevenlige omgivelser med nær afstand til alle Silkeborgs fristelser åbner vi nu døren for en lys og gedigen familieperle. Her kan I forvente gennemgående stilrene og kvalitetsbevidste materialer både inde og ude, mens der på grunden også forefindes et solrigt udemiljø. Helt klart et besøg værd!

Der er her tale om et kompromisløst og stilrent hjem fra 2005, der står fuldstændig klar til at danne optimale rammer om jeres familieliv. Udendørs udfolder sig en grøn have, der både byder op til leg og afslapning, mens den store, vestvendte terrasse kan samle store og små til grillmad og afslapning. Terrassen er halvt overdækket, hvorfor I her har mulighed for at søge læ, skygge og sol dagen lang. Udendørs er også en stor carport og skure til familiens opbevaring.

Indendørs venter jer 170 veludnyttede kvadratmeter, og her kan I, foruden en lys atmosfære, se frem til en imponerende loftshøjde og stilbevidste materialer i hvert et rum. Huset præsenterer sig med en indbydende entré, og herfra er der fri passage ind til hjerterummet, der fint forener køkken, alrum og stuemiljø i åben forbindelse. Her prydes tilværelsen af et storslået loft-til-kip og store gulv-til-loft vinduer, der sørger for et fantastisk lysindfald. Herfra kan I tilmed gøre rummet endnu større, når terrassedørene giver jer anledning til at integrere det solrige udemiljø som en del af rummet.

I køkkenet kan I, foruden spots i loftet, nyde et yderst stilrent design i klassiske, hvide materialer. Her er alle hårde hvidevarer og plads til at gå fælles om madlavningen.

I den store opholdsstue agerer de store vinduer atter udsigtspost ud til den solrige, grønne have. De resterende kvadratmeter finder I på fire gode værelser, der alle drager fordele af et naturligt lysindfald. Hertil er et bryggers og to smagfulde badeværelser. Det ene tilbyder badekar, mens det andet giver jer plads til vaskefaciliteterne.

På denne adresse kommer børnefamilien nær alle hverdagens fornødenheder samt skøn natur. Nærområdet byder på gode indkøbsmuligheder, mens ungerne også kan nyde en bekvem vej afsted i hverdagen med nær afstand til skole, børnehave og vuggestue, som alt sammen er beliggende under en kilometer fra jer. I kommer nemt med busforbindelser, mens I tilmed ubesværet kobler ind på motorvejen. Skøn natur kan nydes på nært hold i Hundeskoven eller omkring Regnvandssøen, og snupper I cyklen, kan I nå alle Silkeborgs fristelser og skønne naturområder på små 20 minutter. Hvad mere kan man ønske sig af en beliggenhed?


Buskelundhøjen 12, 8600 Silkeborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
170
Grund:
1045
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
2005
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter