fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

Moderne familievilla ved vand og natur!

Vi har nu glæden af at byde velkommen indenfor på Bülowsvej 20 i Fredericia, hvor denne herlige villa har adresse lige ud til Fredericia Vold. Med sine 166 kvm og gode planløsning er dette hjem perfekt til den kvalitetsbevidste familie, der vil have en bolig, hvor funktionalitet og æstetik går hånd i hånd.

På stueetagen får I, udover et fint WC, glæden af et stort køkkenalrum, hvor nøgleordene er lys, rummelige forhold og en moderne stemning, der centrerer sig om rummets køkkenø, der ligesom resten af køkkenet er opført med hvide stilrene elementer, og derudover er der alt i hårde hvidevarer og opbevaringsplads.

Pejsen sikrer et varmt strejf til rummet, der giver masser af plads til spiseafdeling, og som har åben adgang til hjemmets stue, der er opført med en niveauforskel. Stuen prydes af et skønt lysindfald fra vinduespartierne, der dækker den sydvendte side af huset, og med terrassedørene kan I åbne til den overdækkede terrasse og dermed nyde frisk luft og et forlænget opholdsareal.

På førstesalen fortsætter den skønne stemning med tre gode værelser, der kan indrettes lige efter behov. Det oplagte forældresoveværelse har fransk altan med en uovertruffen udsigt til det grønne område ved volden. Det lyse badeværelse fremstår velholdt, rummeligt og kan bryste sig af en stor, separat bruseniche samt opbevaringsplads.

Kælderetagen rummer mange ekstra kvadratmeter, som kan udnyttes lige efter jeres ønsker. Med egen indgang er etagen oplagt til den store teenager, og der er derudover vaskerum og masser af opbevaringsplads.

Der er ikke en finger at sætte på hjemmets udendørsareal, der ligger indkranset af store hække, og hvor de forskellige terrasser giver gode muligheder for at nyde solen dagen lang. I bunden af haven er der egen udgang direkte til stisystemet, der leder jer langs volden. Foran villaen er der anlagt fliser med plads til parkering, og arealet prydes af smukke blomsterbuske.

Med en placering på Bülowsvej får I et skønt lokalområde lige ved vand og naturområder, hvor I har kort til flere forskellige indkøbsmuligheder og indbydende spisesteder. I har en del skoler og dagtilbud inden for en kort radius, og der er også en legeplads ved volden. Østerstrand er en kilometer fra hoveddøren, hvis I vil have et forfriskende dyp, og i Hannerup Skov kan I få frisk luft og fuglefløjt! Med beliggenheden tæt på E20 motorvejen har I nemt ved at komme vidt omkring mod både nord, syd, øst og vest!

Vel mødt!
Bülowsvej 20, 7000 Fredericia
Pris:
4.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
166
Grund:
598
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1949
Ejerudgift pr. md.
3.017 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter