fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Sommerhusdrømme .. Lyst & Lækkert fritidshus på solrig lukket naturgrund.

Del bolig

Huset kan kun fremvises om lørdagen mellem 12:00 og 14:00 pga. udlejning...


Skønt feriested for hele familien: God plads til udeaktiviteter og afslapning, samt kort afstand til dejlig blå flag badestrand. 

Er drømmen et fristed, hvor minder kan skabes og hvor livet kan nydes i hinandens samvær året rundt, er muligheden nu her ved Bratten Strand i Nordjylland på Bugten 58.

Området ligger ca.10 km nord for Frederikshavn og 30 km syd for Skagen.

Fritidshuset er et veludnyttet 77 m2 stort SKØNT klassisk STENHØJ hus, som i 2006 har fået den STORE TUR. Alt ved huset er flot renoveret/ moderniseret til helårs brug, så det fremstår lyst og lækkert, med alt i bekvemligheder, og indbyder til hyggelige stunder året rundt.

Sommerhusets indretning fordeler sig således: Entrén med fliser, stor opholdsstue med loft til kip, udsigt til den flotte natur og et dejligt lysindfald, fra de store ”gulv til loft” vinduer. Der er el gulvvarme i flisearealet samt brændeovn som bidrager til varme og hygge på de kolde dage. Stor spiseplads- / opholdsareal med trægulv i åben forbindelse med køkkenet, et dejligt funktionelt lyst køkken med el-gulvvarme i flisegulvet samt god skabs- /bordplade plads. Fra stuen/ opholdsrummet er der udgang til de 2 lækre træterrasser, det ene med et hyggeligt lounge området, hvor enten morgensolen eller lyse sommeraftener kan nyes, til naturens lyde samt havets brusen. Den anden, hvor solen kan nydes fra morgen til aften.

Huset har 3 charmerende værelser med skabe og 6 sovepladser, alle med loft til kip. Fra mellemgangen med teknik skab/ vaskemaskine samt opbevaring, er der adgang til huset toilet og wellness badeværelse. Her kan livsnyderen tage karbad i det flotte løvefodsbadekar. Der er også brusehjørne. Alt er friskt og indbydende. Det 21 m2 store udhus/ anneks, er efterisoleret og klar til mange anvendelsesmuligheder.

Nem og solrig grund – masser af plads til sommerhusliv, leg og hygge. Den mere end 4600 m2 naturgrund er godt afskærmet og ligger for enden af bild vej. En af Brattens største grunde. Ca. 1/3 del af grunden er med græs, således at vedligehold er på et minimum. Der er gynge &  legetårn til de mindste. Brændehæk samt havetraktorskur. Bålplads til snobrød og aftenhygge.

På grunden er der også en hævet gangbro, som fører ned over grunden. Denne gør turen til den MEGET skønne og sikre sandstrand, kort og bekvem, blot få minutters gang fra huset og I er der.

Fritidshuset, der kan danne rammen om årtiers familieferier i naturlige og trygge omgivelser. Hvis man ønsker, er der et meget pænt udlejningspotentiale, Der forligger udlejningskontrakt for 2021, men denne kan forlænges, hvis man ønsker det. Den vil give en rigtig fornuft indtægt på huset. Et velholdt og gedigent sommerhus til drømmere.


Området:

Bratten Strand er beliggende på østkysten i det nordligste Jylland og er et naturområde med mange feriehuse. Om sommeren er her en købmand, en grillbar/ ishus. Desuden er her en stor meget flot legeplads, som er samlingssted for områdets børn og unge. Der går en handicapvenlig gangbro fra P-plads ned til en 80 m lang badebro med platforme til havkajakanløb og krabbefiskeri samt badning.

Stranden er en dejlig badestrand med fint sand, klitter og gode badeforhold for både børn og voksne Strandby, som kun ligger et par kilometer fra Bratten, er en hyggelig fiskerby med godt havnemiljø. Byens livsnerve er havnen. Nyd en god frokost eller middag på en af restauranterne. Alle hverdage kl. 7 er der fiskeriauktion i auktionshallen og man er velkommen til at kigge på. Her er også flere indkøbsmuligheder i Skagen, med alt hvad byen har at tilbyde, ligge kun ca. 30 min. kørsel væk. De fleste, af Nordjyllands mange fantastiske attraktioner er indenfor kort køreafstand fra Bratten.

Så byliv, shopping og golf samt svømmehal er alt indenfor meget kort afstand denne perle på Bugten.Bugten 58, 9981 Jerup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
77
Grund:
4641
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1975
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter