fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! NYRENOVERT SUPER FLOT FRITIDSHUS MED SOLRIG PRIVAT HAVE

Del bolig

Sæt kursen mod Bue-Ager 24 og gør jeg klar til at blive charmeret af dette skønne fritidshus, som opfylder alle de ønsker, som I måtte have til et dejligt fristed.

Vi befinder os i pragtfulde Nordsjælland, hvor naturen er i højsæde og hvor alt ånder fred og ro. Her har I nogle af de bedste strande lige ved hånden, og med kun fem minutters cykeltur til de brusende bølger er I altid bare en smuttur fra friske dukkerter og ferie-fornemmelser. Ligeledes byder området omkring Nordkysten på skovbeklædte arealer og frodige naturområder, som bare venter på at blive udforsket. I må heller ikke snyde jer selv for at besøge de omkringliggende byer, der hver især lokker med deres helt unikke charme og tilbyder alt fra dagligvarebutikker til spisesteder, cafeer og butiksliv.

Beliggenheden er helt fantastisk, men det er nu det fine fritidshus, der fejer benene væk under jer. På en 1.268 m2 stor grund ligger huset henslængt med en dejlig terrasse, der breder sig mod nord, syd og vest, så I kan nyde solen hele dagen. Grunden er skrånende og hyggelig med masser af plads til at slappe af, grille og lege med børnene. Her nydes udelivet og dets mange fornøjelser i høj grad.

Det fine træhus er opført i klassisk byggestil og charmerer straks med sit hyggelige ydre. Bag hoveddøren åbner vi op for en lys og indbydende bolig, som tydeligt er istandsat siden byggeåret i 1978. Særligt det indbydende køkken-alrum og stue vidner om, at huset løbende er vedligeholdt. Køkkenet opfylder nemlig alle tidens trends med hvide bordplader og elementer, der diskret skjuler de hårde hvidevarer og understreger det stilfulde udtryk. Leverummet er lyst og indbydende med store vinduer mod haven og direkte udgang til terrassen, så I nemt kan udskifte indeliv med udeliv. Endvidere byder planløsningen på et badeværelse og to soveværelser, der gør huset ideelt for parret såvel som den lille familie.

Bue-Ager 24, 3230 Græsted
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
53
Grund:
1268
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1978
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter