fbpx
Plantegning Zoom

LYSFYLDT STUELEJLIGHED MED DIREKTE ADGANG TIL DISPONIBELT RUM I KÆLDERNIVEAU

Del bolig

I kan nu blive de nye ejere af lejligheden her på Buddingevej 233, st. tv. – en 63 kvadratmeter stor lejlighed, der takket være sin placering i stueetagen har råderet over et stort disponibelt rum i kælderetagen, som kan tilgås direkte fra boligen. Her får I altså flere kvadratmeter foræret ‘gratis’, og det hele toppes med en central adresse, hvilket sikrer en nem og bekvem hverdag.

På adressen venter en gedigen gulstensejendom fra 1948, og som beboere får I bl.a. brugsret til et grønt fællesareal og parkeringsplads, hvilket er et plus for bilejeren. Lejligheden nyder godt af et naturligt lysindfald, og fra entréen er der bl.a. direkte adgang til den vestvendte stue, der giver gode indretningsmuligheder. Det er også herfra, der er trappe ned til det disponible rum i kælderen, som byder på mange anvendelsesmuligheder – I kan praktisk talt bruge rummet til det, I har lyst til. Lejlighedens køkken er opført i tidløse, hvide elementer med alt i hårde hvidevarer, og afslutningsvis venter der et soveværelse og et flisebadeværelse med separat brus og udluftningsvindue.

I får med andre ord en spændende lejlighed med mange muligheder – som et ekstra plus kan vi oplyse, at der er mulighed for at sætte sit helt eget præg på hjemmet, hvis I har specifikke ønsker og behov for jeres kommende hjem.

I kommer til at bo et stenkast fra Buddinge Station – der er nemlig ikke mere end 250 meter derhen. Her kører S-togets linje A hvert 10. minut, og det kan tage jer til Nørreport Station på kun 22 minutter, hvilket er perfekt, hvis man har din daglige gang i centrum af København. Lejlighedens nærområde har kort sagt alt, hvad I behøver, og der er bl.a. heller ikke andet end 8 minutter til Buddinge Centret, hvilket giver gode indkøbsmuligheder, take-away-steder og et bredt butiksudvalg. Som prikken over i’et har I nem og hurtig adgang til motorvejen.

Buddingevej 233, st. tv., 2860 Søborg
Pris:
1.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
63
Værelser:
2
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1948
Ejerudgift pr. md.
2.284 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter