fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CENTRALT BELIGGENDE 2-VÆRELSES MED EGEN TERRASSE OG TÆT PÅ OFFENTLIG TRANSPORT!

Del bolig

Nu tager boligjagten jer med til en helt central Buddinge-adresse, og det kan være såvel singlen som parret, unge som gamle, der nu finder hjem i rammerne af denne dejlige toværelses lejlighed. Vejen hertil er banet af S-toget, for jeres nye adresse ligger kun 300 meter fra stationen, hvorfra toget på præcis 23 minutter forbinder jer med Københavns Hovedbanegård, så I har nem adgang til storbylivet. På vej hjem fra stationen har I desuden rig mulighed for at klare dagens indkøb i de nærliggende supermarkeder. Den centrale beliggenhed giver jer gåafstand til alt, hvad I behøver!

I flytter ind i en bebyggelse af ejendomme fra 1981 med nyt tag fra 2020, og de er omkranset af fine parkeringsmuligheder og et grønt fællesareal, hvor I fremover kan nyde det lune sommervejr ved et borde-bænke-sæt. Men I får også jeres helt eget uderum, for I overtager en stuelejlighed, der tilsættes sin egen terrasse, og her kan I indrette en hyggelig oase med lækre møbler og farverige blomsterkrukker.

Takket være lejlighedens placering i stueetagen kan I træde direkte indenfor til hoveddøren, og I skal ikke bekymre jer om trapper. Herfra åbnes der op til 54 kvadratmeter i pæn stand, og de er godt fordelt på en veldisponeret planløsning. Rundturen tager sit udgangspunkt i en rummelig entré, hvor der er sørget for opbevaringsmuligheder i det indbyggede skab, så hæng endelig jakken på plads, før turen går videre. I får et stort flisebadeværelse med badekar, og dertil kommer et fint soveværelse samt hjemmets to opholdsrum, nemlig køkkenet og stuen. De to rum adskilles af en smart skydedør, så I bestemmer selv, om I vil åbne op til ét stort opholdsrum, eller om der skal lukkes af, når der eksempelvis er gang i madlavningen. I køkkenet er der samtidig god plads til en skøn spiseafdeling, hvor I kan nyde alt fra morgenkaffen til en hyggelig hverdagsmiddag. Endnu et plus er det charmerende parketgulv, der følger jer gennem hele hjemmet og således skaber en fin sammenhæng mellem rummene. Derudover kan I slippe fantasien løs og gøre hjemmet til jeres eget med maling og kreative indretningsidéer.

Velkommen!
Buddingevej 223, ST. mf., 2860 Søborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
54
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1981
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

test camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter