fbpx
Plantegning Zoom

STOR HJEMLIG VILLA MED IDYLLISK GRUND PÅ NATURSKØNNE FALSTER

Del bolig

Søger I et nyt hjem i original stil med hjemlig atmosfære og med en stor, frodig grund, så finder I, hvad I søger på Bruntofte Allé 11. Følg med!


En fin entré byder jer velkommen og inviterer jer videre ind i køkken-alrummet, der fungerer som en integreret del af den store stue. Her får I et køkken med alt i hårde hvidevarer og god plads til hele familien. Stuen er indrettet med store vinduespartier, der muliggør udsigt til den smukke have og det giver det store rum et flot lysindfald. Fra stue og køkken-alrum er der direkte indgang til hjemmets tre værelser, hvor det ene har praktiske indbyggede skydedørsskabe og eget bad, det andet har også skabe, og det tredje har udsigt til havens store terrasse og frodige have. Husets andet badeværelse, har - ligesom det første badeværelse - stor bruseniche, god skabsplads og velholdte fliser. Sidst men ikke mindst, huser boligen også et stort bryggers med vaskemaskine, masser af skabsplads, og så er der indgang fra carporten, hvilket kan fungere som en ekstra hoveddør for husets beboere.


Ejendommen er opført i 2000 og har en grundstørrelse på 2.044 kvm - her kan I altså indrette jer præcis, som I ønsker uden de store begrænsninger. Huset har en stor carport, der leder videre til hjemmets værksted og endnu engang videre til den ene delvist-overdækkede, vestvendte terrasse. Her kan I i aftensolen nyde udsigten til den enorme grund og de smukke træer, der står plantet. Boligens anden sydvendte terrasse ligger i læ og er perfekt til de lidt mindre selskaber.


Området omkring Bruntofte Allé 11 tilbyder stort supermarked, men det man lægger specielt mærke til er den vidunderlige natur, der præger hele nærområdet. Udover, den store grund, der tilhører ejendommen, har I Bruntofte skov i 10 minutters gåafstand fra hjemmet, og hvis I vil på en frisk cykeltur, ligger kysten kun 5 km væk. En hjemlig villa med en idyllisk ejendom placeret på naturskønne Falster, tæt på hovedbyen Nykøbing Falster og med nem adgang til motorvej. Velkommen hjem.


Bruntofte Alle 11, 4800 Nykøbing F
Pris:
1.745.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
150
Grund:
2044
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
2000
Ejerudgift pr. md.
2.005 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter