fbpx
Plantegning Zoom

MULIGHEDSRIG VILLA PÅ SKØNNE LANGELAND

Del bolig

Finansiering:

Siger banken nej kan sælger tilbyde finansiering via sælgerpantebrev. For yderligere information kan Kusk Ejendomme kontaktes på mobil: 2856 3752 og mail christian@kuskejendomme.dk.


Drømmer I om ø-livet samt en bolig med god plads - Så er Brovejen 1 den perfekte bolig for jer. Her udbyder vi nemlig en villa med tilhørende grund på hele 1770 kvadratmeter. I bosætter jer i udkanten af Langelands største by, Rudkøbing, som har alt, hvad man behøver i en travl hverdag.

Boligen består af tre huse, der sammen skaber en hyggelig, harmonisk følelse, allerede inden I har åbnet døren til jeres nye hjem. Hovedhusets første rum er entreen, herfra er der afgang til 1. salen fra den flotte vindeltrappe. Her finder I tre rummelige værelser med masser af plads til børne-, teenage- og forældresoveværelse – derudover er der et fint WC i flotte, lyse materialer.

I stueetagen venter boligens største rum, stuen, og her er der rig mulighed for, at I kan sætte jeres personlige præg på indretningen af det store rum. Det har nemlig et skønt og klassisk design med charmerende loftsbjælker, som er med til at give huset det originale udtryk, der skaber en originalitet til husets ellers minimalistiske udtryk. Fra stuen er der direkte adgang til køkkenet, som står skarp med lyse skabselementer, masser af bord- og opbevaringsplads samt alt i hårde hvidevare. Dette rum har, kort sagt, hele pakken. På stueetagen finder I også det store badeværelse, der står med flotte, kontrastfyldte materialer, som er med til at give rummet et helt specielt udtryk, der bidrager til boligens sjæl og charme.

Denne grund er som skabt til familien, der sætter pris på at have masser af plads at boltre sig på – I får nemlig, foruden de nævnte kvadratmeter, to disponible rum, to store garager, et værksted samt en stort bryggers. Alle disse rum passer perfekt til jer med den pladskrævende hobby eller jer, der ønsker at have plads til både transportmidler, havemøbler og almen opbevaring. Også haven giver jer masser af muligheder – her er der mulighed for både solbadning, aktiviteter, grillhygge og meget andet. Den store græsplæne gør det derudover nemt at holde haven flot uden de store vedligeholdelsesforpligtelser, hvilket må siges at være en stor fordel for den travle familie.

Beliggenheden er som skabt til jer, der sætter pris på at kunne klare alle hverdagens gøremål indenfor utrolig kort tid. Her venter nemlig både indkøbsmuligheder, daginstitutioner og skole indenfor få kilometer. Med kun en cykeltur til vand og smuk natur, får I ikke kun en beliggenhed der bidrager positivt til hverdagen, her får I også rig mulighed for at nyde Langelands skønne natur og hyggelige byliv, uden at bilen skal startes.

Lyder ø-livet som noget for jer? Så tag med på en uforpligtende fremvisning.

Brovejen 1, 5900 Rudkøbing
Pris:
695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
169
Grund:
1770
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1890
Ejerudgift pr. md.
1.567 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter