fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELINDRETTET VILLA MED PERFEKT PLANLØSNING OG SKØN HAVE

Del bolig

På Brorsonsvej 3 har vi fornøjelsen af at udbyde denne velindrettede 1-plans villa fra 1967, som er skabt til et dejligt familieliv.

Hver eneste af husets 124 m2 er udnyttet helt optimalt, så I undgår spildplads og får en planløsning, der særligt tilgodeser familien. Fra entreen træder I ind i en god værelsesafdeling, som består af to børneværelser, et forældresoveværelse med walk-in closet og et badeværelse med separat bruseniche. Værelserne er af rigtig fin størrelse og super indretningsvenlige. Vi lukker døren til værelsesafdelingen og fortsætter ind i køkkenet, som smelter sammen med spisestuen og til sidst udmunder i en lysfyldt stue med brændeovn og terrasseudgang. Det gode leverum skaber et inkluderende samlingspunkt i hjemmet, hvor I kan nyde dagligdagen i fællesskab. Køkkenet er lyst og funktionelt, hvilket også gør sig gældende for det tilstødende bryggers. Begge rum kan nemt moderniseres og renoveres, hvis I drømmer om et andet udtryk, men rammerne for et dejligt hjem er sat og der er ingen tvivl om, at familien kan få deres boligdrøm opfyldt her efter en mindre istandsættelse.

Til en dejlig familievilla hører naturligvis også en skøn have. Denne praler med masser af sol, en hyggelig terrasse og rig plads til, at børnene kan boltre sig på plænen og at hele familien kan nyde tilværelsen under åben himmel.

Huset ligger i nr. 3 på Brorsonsvej, en lille, lukket lomme, hvor der sjældent er gennemkørende trafik og hvor der er trygge rammer om familielivet. Vi befinder os i Hornborg, i kort afstand til skoler og indkøbsmuligheder, og bare et kvarters tid i bil fra Horsens, som tilbyder alt det, der hører en veletableret by til. Bedst af alt er den omkringliggende natur, som indbyder til et aktivt friluftsliv. Her har I det hele lige ved hånden.

Finansiering:

Siger banken nej kan sælger tilbyde finansiering via sælgerpantebrev. For yderligere information kan Kusk Ejendomme kontaktes på mobil: 2856 3752 og mail christian@kuskejendomme.dk

Brorsonsvej 3, 8762 Flemming
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
124
Grund:
831
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1967
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter