fbpx
Plantegning Zoom

SÆLGER SØGER VILLAGRUND SOM KAN INDGÅ I HANDLEN.

Del bolig

Skønt fritidshus med havudsigt og privat strand.

Sælger søger en byggemodnet villagrund som kan indgå i handlen. Beliggenheden af grunden er ikke så vigtig, dog skal den gerne være byggemodnet.

Denne bolig ved Musholmbugten i Korsør har med sine mange veludnyttede kvm alt, hvad man kan drømme om : Udestue, terrasse , nem have med bagskel til mark, og første parket til din egen strand, med mulighed for at fiske, bade og sætte båd i vandet. Den røde murstensvilla fra år 2000 er på 107kvm fordelt på to plan. For enden af indkørslen ligger en dejlig dobbeltgarage med fjernbetjent port. Bag garagen ligger depot og værksted med god plads til opbevaring og hobbyaktiviteter.

Når man træder ind i huset er man i boligens rummelige køkken/alrum med et flot Multiformkøkken, fuldt udstyret med nyere hvidevarer. Desuden spiseplads med loft til kip og udsigt til vandet. Her finder man også pille-/brændeovn og en to år gammel varmepumpe, der også sørger for varmt brugsvand og ventilation. Stueetagen har asketræs gulve og køkken, døre og de mange skabe er i kirsebærtræ. Hele huset har lyse trælofter. Der er også et stort soveværelse, en skabsgang og et charmerende badeværelse med granitfliser og gulvvarme. Den integrerede udestue har skifergulv, og glaspartier sikrer sikrer et smukt lysindfald. Herfra er der en bred skydedør til terrasse og have. Over udestuen er der et isoleret loft.

Fra køkken/alrum fører en snedkertrappe i ask op til førstesal, som består af en stor stue med skråvægge, loft til kip og et flot,mørkt trægulv. Nordvendt altan med en ultimativ flot udsigt til vand og kyst.

Der kan nemt indrettes et værelse mere på førstesalen.

Huset ligger i rolige, landlige omgivelser, og alligevel kan man nå Korsør Station på under 10 min, Slagelse på 15, motorvej til København/ Jylland er kun 7 min væk. Nærmeste dagligvarebutik er i Frølunde 3min væk. Korsør golfklub nås på 8 min.

Kom til fremvisning og se dette dejlige fritidshus.


Broholmvej 48, 4220 Korsør
Pris:
3.750.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
107
Grund:
1456
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1960
Ejerudgift pr. md.
1.956 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter