fbpx
Plantegning Zoom

ET FRITIDSHUS FULD AF SJÆL OG CHARME!

Del bolig

Træhus på naturgrund med solcelleanlæg

Dejligt sommerhus på 3.100 kvm stor skov/naturgrund. Huset ligger på kanten af Fedet, og er for dig der ønsker mulighed for ro og natur i rimelig afstand til indkøb og byliv. Der er 10 minutter til havnefronten i Korsør, biograf og butikker og kun 15 minutter til Slagelse bymidte. Til den ene side er grunden dækket af træer, til den anden side er der udsigt til marker og den kommende Tude Ådal med vand og et rigt fugleliv. Badestranden ligger kun 1,3 km fra grunden og der er 2,5 km. til nærmeste dagligvarebutik.

Der er termovinduer, brændeovn, varmepumpe, og gulvvarme i soveværelse og badeværelse, så huset kan bruges alle årets måneder. Endvidere er der også indlagt Fibernet. I stuen er der et stort panoramavindue og ny terrassedør med udsigt til baghave og marker. Foruden huset er der opført to nyere kvalitets hytter til beboelse/gæster/behandlerrum. Grunden har brændeskur og ældre udhuse.

Huset indeholder: Entre med trægulv og stort fryseskab, badeværelse med lyse fliser, vaskemaskine og gulvvarme, stort værelser med trægulv, godt soveværelse med trægulv, gulvvarme og udgang til baghave og bruseniche. Dejligt køkken med lyse låger, træ bordplade, gaskomfur, stort køleskab og ovn, og i åben forbindelse med skøn og lys stue/spisestue. I stuen er der brændeovn og varmepumpe, og udgang til terrasser i både for- og baghaven. 

Fra stue og køkken er der frit udsyn ud over marker og i klart vejr er der havkig til Storebælt.

Hvis du er naturelsker, og holder af træer, fuglekvidder og "højt til loftet" er dette lige en ejendom for dig. Perfekt til evt. efterlønner, der har svært ved at sidde stille. Der er nok træer på grunden til at være selvforsynende med brænde.

Huset er i rigtig god stand og har masser af charme og atmosfære, som skal ses og opleves.

Der er udendørs bruseniche, terrasse på begge sider af huset og solceller på taget, som producerer ca. 6.000 kw om året. Opvarmning foregår med brændeovn, varmepumpe, gulvvarme og el radiatorer. Solcellerne dækker dette forbrug. 

Huset sælges delvist møbleret.

Broholmvej 211, 4220 Korsør
Pris:
1.445.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
148
Grund:
3100
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1966
Ejerudgift pr. md.
2.159 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter