fbpx
Plantegning Zoom

INDFLYTNINGSKLAR OG GODT BELIGGENDE LEJLIGHED!

Del bolig

ALLEREDE EN FRANSK ALTAN - EN NY MOD GÅRDEN ER NETOP VEDTAGET!

Lys, charmerende og med den perfekte planløsning til førstegangskøberen. I dag skal vi til den hyggeligste lejlighed på grænsen til Vanløse, hvor en stemningsfuld indretning i klassiske rammer slår sine folder på boligmarkedet med stil og ynde – perfekt for dig, der har en mission om at skifte kollegieværelset ud med et permanent drømmehjem.

Du er landet i Bellahøj med Frederiksberg, Brønshøj og ikke mindst Vanløse som de tilstødende bydele – en beliggenhed, der kombinerer bylivets glæder med den smukke natur. Sommerens solrige dage er ikke kommet forgæves, for med Damhussøen, Degnemosen og Grøndalsparken i gå- og cykelafstand er der altid mulighed for at kridte løbeskoene og nyde en idyllisk tur i det grønne. Samtidig er de sprudlende bymidter, hvor særligt Vanløse brillerer med Kronen og butikslivet langs Jernbane Allé er værd at besøge - tilmed Brønshøj torv er et rigtig hyggeligt sted. Du er ganske komfortabelt i forhold til byens infrastruktur, for en håndfuld af buslinjer b.la. 2A 200 meter fra boligen, S-tog og metro står til din rådighed indenfor en kort radius af få hundrede meter, så du hurtigt når ind til centrum af København.

Nu er tiden kommet til at se nærmere på den hyggelige lejlighed, hvis 55 m2 hæver sig godt over terrænplan med sprossede vinduer, fransk altan og gør lejligheden til en lidt mere hengemt perle. Den delevenlige planløsning åbner sig op med entré, køkken, badeværelse, stue og soveværelse, og der mangler således ikke noget – ikke engang en vaskemaskine, for sådan en findes i køkkenet! Her er faktisk alle de nødvendige hårde hvidevarer bag de grebsløse fronter, og da der både er over- og underskabe, kan selv specialglas og serveringsfade få plads.

De gamle trægulve fortæller lejlighedens gennemgående historie, så du i indretningen hele tiden har boligens personlighed inde i billedet – men på den absolut fineste måde i kombination med de lyse overflader og det gennemgående lysindfald, så hjemmet fremstår enormt hyggeligt.

Så tøv ikke, hvis du er faldet for den lyse bolig, der placerer sig enormt godt i landskabet tæt ved alle dagligdagens fornødenheder og ovenikøbet fremstår indflytningsklart. Velkommen!

Brønshøjvej 81, ST. th., 2700 Brønshøj
Pris:
2.045.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
55
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1934
Ejerudgift pr. md.
2.695 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter