fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VILLA MED BRÆNDEOVN OG NATURSKØN BELIGGENHED

Del bolig

Nu udbyder vi en ejendom fra 1920, der er placeret i de skønneste, landlige omgivelser i Brøndstrup Huse. Her kan I hver dag vågne op til en flot udsigt over markerne, der lader jer følge årstidernes gang fra første parket, og med en brændeovn i stuen er stemning sat til en hyggelig aften i de køligere måneder.

Boligen har en enkel planløsning med et køkken i stueetagen, hvor I kan forberede dagens måltider – her kan I også etablere en mindre spiseplads på det skakternede gulv, da rummet har en god størrelse. I stuen kan I indrette et hyggeligt sofahjørne, der lader jer koble af efter endt arbejdsdag, ligesom der også er plads til en spiseafdeling, og I tilgår boligens badeværelse fra entreen, der også giver adgang til et bryggers med vaskemaskine. Dertil finder I to disponible rum på etagen, mens første sal består af to fine værelser.

Haven vil være nem at holde, da den primært består af en græsplæne og en gårdsplads, der kan indrettes som et charmerende uderum med havemøbler og blomsterkrukker. Her kan I slappe af, når årstiden inviterer til det, mens I nyder de fredelige omgivelser, og der er god plads til parkering af bilen i indkørslen.

Beliggenheden er perfekt til jer, der ønsker at bo med højt til himmelen og nærhed til naturen, og omegnen byder på gode oplevelser ved skov og strand. Der er for eksempel ikke langt til Dalskoven, hvor I kan gå en hyggelig tur, ligesom I også kan besøge badestranden ved Hasmark, der kun er en lille køretur væk. Dagligdagens indkøb kan enten gøres i Otterup eller Søndersø, og der er blot tre minutters kørsel til Kystskolen Løkkemark – her finder I også den nærmeste børnehave. Hvis I alligevel får lyst til at besøge storbyen, er der kun 20 minutter til Odense centrum, hvor I nemt kan lade jer friste af forretninger, spisesteder og kulturelle tilbud.

Ejendommen fremstået i en stand som har behov for store reparationer og renoveringens arbejde - hvilket også afspejler sig i prisen.

Brøndstrupvej 33, 5485 Skamby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
105
Grund:
526
Værelser:
3
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1920
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter