fbpx
Plantegning Zoom

IDEEL FAMILIEVILLA FRA 2008

Del bolig

På Brønderslevvej 129 ligger denne flotte og indbydende villa direkte op til en fælles dam, som skaber den skønneste kulisse for jeres nye tilværelse.

Siden 2008 har huset ligger henslængt på den 985 m2 store grund, hvor den breder sig over 148 m2 og praler med at være i overordentlig flot stand. Her er mange kvaliteter, men særligt skal planløsningen fremhæves, for i midten af huset ligger det åbne køkken-alrum med franske døre til stuen og udgør et helt fantastisk samlingspunkt i hjemmet, hvor der er plads til familielivet i hverdagen såvel som fester og forsamlinger ved højtider. Køkkenet er lækkert, moderne og indbydende med hvide facader, der diskret skjuler de hårde hvidevarer og en køkkenø, der binde hele rummet sammen - præcis som de fleste ønsker det. Imens omkranser fire soveværelser, et bryggers og to badeværelser leverummene og skaber de perfekte rammer for familien. Planløsningen er helt ideel og standen super fin. En mere suveræn familievilla er svær at finde.

På den 985 m2 store grund breder haven sig som et dejligt frirum, hvor særligt udsigten til dammen og den solrige terrasse sætter prikken over i’et på herlighederne. Med nøglerne til denne villa er der plads til livet - inde såvel som ude.

Brønderslevvej 129 er den rigtige beliggenhed for familien, som ønsker at bo i et dejligt kvarter tæt på dagligdagens bekvemmeligheder. I skal nemlig bare 200 meter fra hovedøren, før I når den første dagligvarebutik, Gærum Skole ligger tre minutters cykeltur herfra, der er gode sportsfaciliteter i byen og så tager det mindre end ti minutter at køre til Frederikshavn, som tilbyder spisesteder, cafeer, handlemuligheder, kulturelle oplevelser og alt der, der ellers hører en levende og veletableret by til.

Vi ser frem til at fremvise boligen for jer!


Brønderslevvej 129, 9900 Frederikshavn
Pris:
1.380.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
148
Grund:
985
Værelser:
5
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
2008
Ejerudgift pr. md.
1.753 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter