fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS OG MODERNE LEJLIGHED MED ATTRAKTIV BELIGGENHED

Del bolig

Hjertelig velkommen til Brobjerg Parkvej 75, 2. mf, hvor der venter jer en skøn og indflytningsklar lejlighed, der på fineste vis kombinerer lysfyldte rum med god beliggenhed. Her får I en bolig på 57 velindrettede kvadratmeter og en god planløsning, der tilgodeser jeres behov og ønsker. Lejligheden er blevet renoveret med Kvik Nano køkken, gulvplank og badeværelse med brus

Indenfor bliver I mødt af en lys og imødekommende entré med god skabsplads til overtøjet, og i forlængelse heraf tilgås det særdeles rummelige badeværelse med mørke klinker på gulvet, som skaber den flotteste kontrast til de hvide badeværelsesmøbler og flisebeklædte vægge. MF lejlighed betyder extra meget vinduesareal og altan i fuld længde af lejligheden.

Hjemmets hjerterum ligger i stuen, der byder på gode indretningsmuligheder med mulighed for at etablere både opholds- og spiseafsnit. Der er udgang til altan.

 Hjemmets hjerterum ligger i stuen, der byder på gode indretningsmuligheder med mulighed for at etablere både opholds- og spiseafsnit, og fra bagvæggen vil lyset stråle ind fra de kæmpemæssige vindues- og dørpartier. På den ene side af stuen findes hjemmets soveværelse med god opbevaringsplads og dør ud til altanen. Slutteligt nås det flotte køkken, der viser sig med god arbejdsplads og plads til opmagasinering bag de hvide flader samt integreret hårde hvidevarer.

Lejligheden ligger i en veldrevet ejendom med fælles grønt areal og parkering, der er fælles vaskekælder og eget kælderrum.

Til boligen hører en østvendt altan til, hvor I vil nyde godt af morgensolens skær, der strømmer ind i lejligheden og bidrager til en levende atmosfære. Ejendommen blev opført i 1973, og udenfor bygningen venter jer mange gode og grønne arealer, hvor I kan nyde solen dagen lang, eller inviterer gæsterne med ned til god plads under den åbne himmel. Lejligheden henvender sig til den pladskrævende enkeltperson eller det moderne par, der sætter en ære i en god bolig, og en ligeså god beliggenhed.

Med jeres nye adresse kommer I til at bo tæt på butiksliv og blot 100 meter fra Føtex. Her finder I gode busforbindelser langs Grenåvej, og nærområdet byder på grønne åndehuller. I har 1,5 kilometer til Åkrogen Strandpark, og under 10 minutter til Egå Marina. Fra adressen er der omtrent 9 kilometer til Aarhus C, hvor I både finder universitet, det maritime havnemiljø og charmerende byliv.


Brobjerg Parkvej 75, 2. mf., 8250 Egå
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
57
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter