fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELHOLDT LEJLIGHED MED VESTVENDT ALTAN

Del bolig

60 kvadratmeter danner rammen om denne lyse og indflytningsklare lejlighed, der er perfekt til dig, der gerne vil være tæt på Aarhus’ byliv, og samtidig nyde godt af den omkringliggende natur i hyggelige Egå.

Fra lejlighedens entré træder du ind i den rummelige stue, der prydes af et dejligt lysindfald fra de store vinduer, og hvor der er mulighed for, at du kan indrette præcis, som du har lyst med plads til både spisning og afslapning. Fra stuen kan du åbne ud til altanen, og på den måde få ekstra luft ind og samtidig tage hyggen med udenfor. Du får en dejlig vestvendt altan, så du kan nyde den eftertragtede eftermiddagssol med udsigt ud over det grønne areal.

Køkkenet er indrettet med masser af opbevaringsplads både oppe og nede, og du får også godt med bordplads at boltre dig på. Derudover er der mere plads at udnytte til lige det, som du har lyst. Lejlighedens oplagte soveværelse har store indbyggede skabe, og med de vestvendte vinduer er du sikret et køligt rum, når du vågner.

Til sidst kommer lejlighedens badeværelse, der har en separat bruseniche, stort spejl og skabsplads. Du får altså en lejlighed, der er klar til at flytte ind i, men som du også kan gøre til helt din egen!

Lejligheden ligger i en ejendom med et fint grønt areal tilknyttet, og hvor der er parkering lige udenfor døren. Samtidig gør områdets udformning, at du er afskærmet fra større veje. Med placeringen i Egå har du supermarkeder og anden detailhandel tæt på dig, samtidig med at du kan nyde naturen ved Ny Egå, og er du til mere vand, så er Åkrogen Strand kun 7 minutter væk på cykel. Aarhus Centrum ligger i en afstand af 10 kilometer, hvor du kan opleve al den kultur og charmerende caféliv, som byen har at tilbyde.
Brobjerg Parkvej 17, 2. 1., 8250 Egå
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
60
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1980
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter