fbpx
Plantegning Zoom

SPÆNDENDE EJENDOM MED MANGE GODE KVM

Del bolig

Villaen her på Bregningevej 21 udbydes nu til salg, og den står klar til at tage imod sine nye ejere med åbne arme. Den tilbyder samlet set 120 kvadratmeter fordelt over tre etager, og den er tilmed beriget med en rolig og hyggelig beliggenhed i Horbelev.

Når I ankommer til adressen, vil I uden tvivl straks bemærke den dejlige atmosfære, der hersker her i byen – og som gør det svært ikke at forelske sig i stedet allerede ved første besøg. 1945 er byggeåret, hvor villaen blev opført, og den er bygget med et klassisk arkitektonisk udtryk med paralleller til den gedigne murermeservilla. I får helt nøjagtigt 80 kvadratmeter bolig og en kælder på yderligere 30 kvadratmeter, og da selve matriklen tæller 1248 kvadratmeter, er der naturligvis også mulighed for at bygge til, hvis I har brug for mere plads.

Hoveddøren åbner op til stueetagens entré, og herfra er der videre afsæt til resten af hjemmet. Køkkenet er fint og funktionelt, og da den store vinkelstue ligger ved siden af, kan I evt. vælge at åbne op og på den måde skabe ét stort opholdsrum. Etagen byder også på et badeværelse og et bryggers, mens 1. salen huser to regulære værelser. Det hele afrundes med kælderens fire disponible rum (med gode anvendelsesmuligheder) samt ejendommens store garage, der fx giver plads til, at håndværkeren eller den kreative har plads til gør-det-selv-projekter.

Horbelev ligger naturskønt blot 9 kilometer fra Stubbekøbing og kun 18 kilometer fra både Nørre Alslev og Nykøbing Falster. Ja, her får I det bedste fra to verdener i form af skøn natur og et dejligt nærmiljø, for selve byen huser også en stor del af hverdagens fornødenheder. Det gælder både pasningstilbud, idrætsfaciliteter og sin helt egen købmand, og vi kan ligeledes fremhæve Kulturgården, der danner rammen om kulturtilbud og fritidsaktiviteter.


Bregningevej 21, 4871 Horbelev
Pris:
594.332 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
80
Grund:
1248
Værelser:
3
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1945
Ejerudgift pr. md.
1.488 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter