fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! 111 ETAGEMETER MED FORTRYLLENDE UDSIGT TIL VAND

Del bolig

Sæt kursen mod skønne Kegnæs – en naturskøn halvø mellem Hørup Hav og Flensborg Fjord, der placerer sig kun 15 minutters kørsel fra Sønderborg. Her kan I bosætte jer i hyggelige, trygge og smukke rammer uden at gå på kompromis med bylivets mange muligheder; lyder det som noget for jer?

Villaen her på Bredsten 5 udbydes nu til salg, og der er tale om en ejendom, som samlet set fordeler sig over 111 kvadratmeter – heraf er 68 godkendt til beboelse. Dertil kommer den 700 kvadratmeter store matrikel, som er placeret helt fantastisk med udsigt til vandet, hvilket bidrager med en helt særlig herlighedsværdi til huset. Tag selv et kig på billederne! Grunden breder sig ud som en dejlig have omkring boligen, og her er der både plads til leg og aktiviteter på græsarealet såvel som hygge og afslapning på terrassemiljøet.

Vindfanget og hoveddøren byder indenfor til en entré og et gangareal med skabsplads, og herfra kan resten af stueetagen tilgås. I opholdsrummet smelter stuen, spisestuen og køkkenet på hyggeligste vis sammen i ét, og her er der derfor god plads til nærvær og samvær. I forlængelse har I den lysfyldte udestue, og etagen huser også et WC. Afslutningsvis venter den brugbare kælderetage, som rummer tre disponible rum, en masse opbevaringsplads, vaskerum og badeværelse.

Vi har allerede understreget, at denne beliggenhed ganske enkelt er helt i særklasse med sin skønne grund direkte til vandet. Men glæd jer også til at opleve Kegnæs, halvøen mellem fjorden Hørup Hav og Flensborg Fjord sydøst for Sønderborg, som I har tyve minutter herfra med masser af shoppingmuligheder, rigt kulturudbud og rigtig mange cafeer og restauranter!

Det her er uden tvivl en ejendom, som skal opleves med egne øjne. Vil I med på en fremvisning?


Bredsten 5, 6470 Sydals
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
68
Grund:
700
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1961
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter