fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

Pak weekendtasken, tag familien i hånden og sæt kurs mod Bovænget 3 i skønne Gilleleje, hvor jeres nye fritidshus står klart.

Med åbne vidder og smuk natur, samt gåafstand til både Gilleleje by og lækker badestrand finder I ikke en bedre beliggenhed. Gilleleje har flere gode cafeer og restauranter samt en hyggelig lystbåde- og fiskerihavn. 

På adressen står et charmerende fritidshus fra 1966 med 97 veludnyttede m2. Huset er flot moderniseret og helt klar til at danne ramme om jeres tilværelse. Her er to soveværelser, et badeværelse og et fantastisk åbent leverum med masser af lys og fantastisk udsyn til haven. Desuden vaskeskur, anneks, overdækket carport og over 80 m2 træterrasse.

Her er plads til parret eller familien, og der kan nemt redes op til overnattende gæster i annekset eller leverummet. Stuen og køkkenet ligger i kombination, som hjemmets knudepunkt og som et skønt mødested i huset. Køkkenet er lyst og indbydende i sit nordiske udtryk, der forener hvide facader med træelementer, mens kogeøen binder hele rummet sammen og giver ekstra arbejdsplads, når I er fælles om madlavningen. Brændeovnen står centralt og skaber hygge og stemning omkring middagsbordet. Der er direkte adgang til en 36 m2 stor overdækket terrasse, der danner et skyggefuldt pauserum.

Haven er - som huset - charmerende og hyggelig med flere små oaser. Der er plads til både leg og afslapning og mens udebruseren indbyder til at starte dagen med en frisk skyller, så skaber bålstedet et hyggeligt samlingspunkt i aftentimerne.


Bovænget 3, 3250 Gilleleje
Pris:
2.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
97
Grund:
1247
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1966
Ejerudgift pr. md.
2.409 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter