fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS, DELEVENLIG LEJLIGHED MED NY STOR ALTAN OG PLACERING NÆR BY OG NATUR

Del bolig

Vi åbner nu dørene for en lys og charmerende lejlighed, der med sin funktionelle planløsning appellerer til singler, par eller jer, der ønsker at dele. Adressen giver jer alle muligheder for at nyde udelivet - her er nemlig både altan og et hyggeligt gårdmiljø, mens adressen placerer jer nær by og grønne, naturskønne åndehuller.

I bosætter jer i en velholdt rødstensejendom fra 1928. Her prydes den udvendige facade af hvide, sprossede vinduer, der tilmed bidrager til et godt lysindfald i lejlighederne. Bygningen er ideelt placeret lige ved Genforeningspladsen, der hele året tilbyder forskellige, spændende sportsaktiviteter. På adressen kan I som sagt nyde et hyggeligt, grønt gårdmiljø, der kan agere jeres ugenerede, solrige oase i den travle hverdag. Omkring ejendommen er der desuden gode parkeringsmuligheder for biler og cykler.

Indendørs venter 60 veludnyttede kvadratmeter, og her kan I generelt se frem til en lys atmosfære og en god loftshøjde. Lejligheden præsenterer sig med en fin entré, der giver plads til at stille skoene og hænge jakken, inden vi skal på opdagelse. I den lysfyldte stue strømmer solen ubesværet ind, og her er der plads til både at indrette sig med spisebord og safaafdeling. Fra det rummelige soveværelse giver altandøren jer mulighed for at skabe harmoni mellem lejlighedens inde- og udeliv. På den østvendte altan kan I læne jer tilbage og nyde morgenkaffen, mens byen omkring jer vågner.

I det lyse køkken møder I stilrene, velholdte materialer og alle hårde hvidevarer inklusiv vaskemaskine. Her er der plads til at gå fælles om de gastronomiske udfoldelser, mens I også herfra kan åbne ud til altanen. Lejligheden rummer også et toilet og et badeværelse med badekar.

Fra denne adresse kommer I ubesværet rundt på gåben, hvad end destinationen er grøn natur, indkøbsmuligheder eller offentlig transport. 450 meter fra hoveddøren ligger en god Netto, mens nærområdet tilmed tilbyder små forretninger og gode take-away muligheder. 800 meter fra jer ligger stationen klar til at give jer en hurtig forbindelse til resten af byen, og snupper I cyklen, kan I nå Frederiksberg på et lille kvarter og Indre By på bare 20 minutter. Skøn natur kan nydes på nært hold i hverdagen i Bellahøjparken eller i Rødkilde Park.

Borups Allé 231B, 1. tv., 2400 København NV
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
60
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1928
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter