fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! PRAGTFULD VILLA MED ANNEKS OG SKØN HAVE

Del bolig

PRAGTFULD VILLA MED ANNEKS OG SKØN HAVE

Villaen her er intet mindre end fantastisk og danner de perfekte rammer for en dejlig tilværelse for hele familien.

I bydes velkommen indenfor i dette skønne hjem på 141 m2, hvor I lynhurtigt vil opdage, at I har at gøre med en pragtfuld villa. Stuen er lys og med en dejlig brændeovn, der bidrager med den helt rigtige stemning på kolde vinterdage- og aftener. I direkte forbindelse finder I hjemmets udestue, der inviterer naturen indenfor og imponerer med de store, åbne vinduer samt udsigten ud over haven. På entréens højre side har I adgang til køkkenet, som står snorlige med hvide køkkenelementer og godt med bordplads i mørkt træ. Her er det blandt andet muligt at nyde et af hverdagens måltider i samtale med kokken. Med dette køkken er I med til at skåne miljøet, da opvasken foregår i opvaskemaskinen og på den måde sparer på vandet. Boligen har hele tre værelser, der alle er helt indflytningsklare med hvide vægge, indbyggede skabe og et flot trægulv. I villaen er der både et gæstetoilet, i en stil der er meget klassisk for sin tid, og et badeværelse, som har godt med opbevaringsplads og et flot klinkegulv, der fortsætter ind i den separate bruseniché. Desuden har boligen et bryggers, hvor familien har mulighed for at vaske sit tøj.

Ejendommen er bygget i 1969 og er en charmerende gul murstensbygning med flisebelagt-terrasse både ved fronten af huset og i forlængelse af udestuen. Her er det eksempelvis muligt at placere havemøbler og grill, så I kan nyde de varme dage under åben himmel. Til ejendommen hører et anneks med køleskab og indbygget opbevaringsplads, der vil fungere perfekt som et gæsteværelse eller som et ekstra soveværelse. Haven er stor og grøn, og der er frie tøjler, hvad angår haveindretning, uanset om det er den smukke arkitektoniske blomsterhave eller børnenes legeplads med trampolin og fodboldmål, I er ude efter.

Villaen er beliggende på en rolig villavej i naturskønne omgivelser. Der er få minutters kørsel ind til centrum af Frederikssund, hvor der er masser af indkøbsmuligheder, restauranter, shoppingcentret, Sillebroen samt Frederikssund togstation. Skole og daginstitutioner finder I flere af inden for en halvanden kilometers penge fra hoveddøren. Hvis I er natur-mennesker, kan I tage en tur til Roskilde Fjord og nyde vandet, og hvis I vil kombinere naturen med sport, er det muligt at spille nogle huller i Frederikssund Golfklub, som ikke engang er ti minutter i bil fra hjemmet.

Velkommen til!


Borgmestervænget 40, 3600 Frederikssund
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
141
Grund:
750
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter