fbpx
Plantegning Zoom

STOR LYS HERSKABLIG 4-VÆRELSES LEJLIGHED I CENTRUM

Del bolig

I kan nu erhverve nøglerne til en af Esbjergs bedst beliggende lejligheder; en 111 kvadratmeter stor hjørnelejlighed, der ligger på Borgergade 1 – lige overfor BROEN Shopping, kun 300 meter fra stationen og få skridt fra byens absolutte midtpunkt. Lad os sige det kort og klart: det bliver ikke bedre end her.

Lejligheden præsenterer sig på smukkeste vis med brede trægulve og dekorative stuklofter, og samtidig er alt interiør tidløst. De to stuer en suite udgør boligens centrale omdrejningspunkt, og de har begge en imponerende størrelse med et fantastisk lysindfald og en skøn udsigt. Samtidigt er både anvendelses- og indretningsmulighederne helt i top. Der er nem adgang til køkkenet, som emmer af funktionalitet og nedtonet elegance – de hvide, grebsfrie skabselementer giver et harmonisk helhedsindtryk, og de unikke detaljer, såsom vasken, giver rummet kant og karakter. Herfra er der udgang til en hyggelig altan. Herudover rummer lejligheden to gode værelser, en entre med mulighed for opbevaring af tøj og sko, dertil kommer et toilet og et badeværelse, et loftrum og et mindre kælderrum.

Beliggenheden følger trop og er mindst lige så attraktiv som selve boligen. I kommer til at bo i hjertet af Esbjerg, som betyder, at jeres hverdag bliver nem og bekvem.

Hjørneejendommen støder nemlig op til gågaden og midtbyens hyggelige handelsliv, cafeer og restauranter, ligesom centret byder sig til lige ovre på den anden side af vejen med alt fra velkendte kædeforretninger til specialbutikker og biograf. Nærområdet huser selvfølgelig også et hav af dagligvarebutikker, og som prikken over i’et har I stationen få minutters gang fra hoveddøren.

På adressen møder I først og fremmest en gedigen og velholdt murstensejendom fra 1931, og som beboere i denne ejerforening får I bl.a. brugsret til et lukket gårdmiljø med overdækket cykelparkering og solrige terrasseområder. Lejligheden ligger på 3. sal, og med så høj en placering venter ikke bare en spændende udsigt over området; der venter nemlig også et fantastisk lysindfald. Og da der er tale om en hjørnelejlighed, er der ekstra mange vinduer, hvilket blot er endnu en af hjemmets mange kvaliteter.

Borgergade 1, 3. th., 6700 Esbjerg
Pris:
1.848.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
111
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1931
Ejerudgift pr. md.
2.604 kr.

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /var/www/html/wp-content/themes/brikk/single-nsa_js_property.php on line 666

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter