fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Velholdt familievilla med fri udsigt til naturen

Del bolig

Der venter jer den skønneste boligpakke her på Bogvænget 5, for turen går til det lille byområde, Trelde-Østerby, som placerer sig i den naturskønne kulisse på Trelde Næs, og for enden af en lukket vej finder I en velholdt etplansvilla med udsigt til alt det grønne og dyrene, der går omkring på nabomarkerne. Her kommer I helt tæt på natur og fjord, og Trelde Næs folder sig ud med alt fra de flotteste skove til en populær badestrand, men samtidig bor I med få kilometer til de daglige gøremål i henholdsvis Bøgeskov og Egeskov. Det tager heller ikke mere end ti minutter i bil til bylivet i Fredericia, og der er ligeledes pendlervenlig afstand til Vejle.

I første parket til den smukke natur ligger rødstensvillaen, som nu står klar til en ny familie, og det kan være alt fra førstegangskøberne til børnefamilien, der falder for 70’er-villaen med de 134 pæne og velholdte kvadratmeter. Pladsen er godt fordelt, så I får eksempelvis et gæstetoilet samt et praktisk bryggers, og dertil kommer en separat afdeling med et lyst flisebadeværelse og husets tre værelser. Når I samles, bliver det enten over madlavningen i det rummelige køkken eller til hyggestunder i den store stue. Her er ikke sparet på kvadratmeterne, hvilket skaber en rar og luftig atmosfære, som derudover komplementeres af det naturlige lysindfald, der alle vegne strømmer ind gennem de mange brede vinduespartier - og vinduerne indrammer på samme tid den grønne udsigt, som I aldrig bliver trætte af!

Når sommeren gør sit indtog, bliver haven jeres faste base, og fra stuen åbner to skydedøre direkte op til udelivet på de lækre terrasser, der løber omkring huset. Den hævede træterrasse inviterer på udsigt over det grønne nærområde, mens den vestvendte aftenterrasse er delvist overdækket, så her kan I sidde i læ, når duggen falder - der er tænkt over det hele. Jeres grund er desuden på intet mindre end 1.092 kvadratmeter, så der er dejligt med luft omkring jer.

Velkommen hjem til en skøn tilværelse på Bogvænget 5.


Bogvænget 5, 7000 Fredericia
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
134
Grund:
1092
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1975
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter