fbpx
Plantegning Zoom

Fantastisk lille perle, for enden af lukket vej, med sti og gå afstand til Roskilde Fjord

Del bolig

Fantastisk lille perle, for enden af lukket vej, med sti og gå afstand til Roskilde Fjord, samt rigt dyreliv, massere af stille stunder hvor kun fuglene høres, et fredfyldt sted for sjælen, men massere af sol kroge, hvor roen kan nydes.

Her har du mulighed for, at erhverve dig en ejendom som fremtræder med sprossevinduer, bræddegulv og loft til kip. Huset har en lille entre med adgang til nyere badeværelse med brus og varme i gulvet. Nyt køkken køkkenalrum med nye kvalitets hårde hvidevarer med indbygget slagbænk til spiseafdeling. I forlængelse med køkkenet er, stor stue, udgang til lille terrasse med eftermiddags sol, lækker væghængt ny Morsø brændeovn samt ny Panasonic varmepumpe. Huset kan opvarmes og benyttes om efterårets og vinteren hvor hyggen spreder sig med sus i træerne og ild i den skønne pejs. Endvidere lille soveværelse. Samt anneks med loft til kip med udgang til terrasse, som pt. bruges til kontor, eller hvor du kan indrette det til Atelier, soveværelse, gæsteafdeling, eller børneværelse med udsigt til den gamle have.

Alt i alt en ejendom der bør ses og få roen til at sænke sig, og hvor muligheder er mange, hvor du her har mulighed for selv at skabe dig dine egne rammer på en helt unik fantastisk naturgrund.


Bogfinkevej 15, 3300 Frederiksværk
Pris:
1.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
50
Grund:
1300
Værelser:
2
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1964
Ejerudgift pr. md.
1.496 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter