fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SOMMERHUS I SKØNNE MARIELYST TÆT PÅ BADESTRAND

Del bolig

Der findes intet bedre, end den danske sommer - og hvilken bedre måde at nyde den på, end i jeres eget fritidshus? Det har I mulighed for erhverve jer nu, og tilmed et skønt et af slagsen, som ligger helt perfekt i rolige omgivelser nær vandet.

Vi har sat kursen mod Bøtølundvej 41 i Bøtø By, en helt vidunderlig beliggenhed, som sikrer jer den ro og idyl, som de fleste drømmer om, når de kører mod sommerhuset. Det tager bare få minutter at gå ned til vandet, når I trænger til en frisk dukkert, kulør på kinderne og dasedage med hele familien. Det hvide sand og det brusende saltvand udskiftes også nemt med områdets grønne arealer, som er oplagte til slentreture eller raske cykelture i den varierende natur. Er I mere til afslappende livsnyderi, så byder nærområdet på golfbaner, spisesteder, et par gode butikker og naturligvis legepladser - med andre ord er der fornøjelserner for enhver smag.

I disse skønne omgivelser venter jeres nye sommerhus: et klassisk byggeri, hvor I straks falder for den hyggelige, velkendte sommerhus-stemning, som I fornemmer ved første skridt ind på grunden. Til et hus som dette hører et dejligt udeliv på den solrige terrasse, som hurtigt henleder tankerne på de varme sommerdage, hvor livet nydes med en kølig forfriskning og sol på kinderne, mens børnene boltrer sig på plænerne.

Vi fortsætter indenfor i huset, som fordeler sig over 70 m2 og giver rigeligt plads til parret, overnattende gæster og tilmed familien. Planløsningen er fordelt med to gode soveværelser, hvoraf det ene er udstyret med en ekstra køje, der kan klappes sammen, hvis den ikke skal bruges. Herimellem har I et nydeligt og rummeligt badeværelse med separat bruseniche. Hele huset bindes sammen af et dejligt leverum, hvor stuen og køkkenet ligger i åben forbindelse til hinanden - kun adskilt af en køkkenhalvø og en brændeovn, som tilfører en hyggelig stemning i rummet. Det bliver ikke bedre.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning og oplev jeres nye fritidshus med egne øjne.

Bøtølundvej 41, 4873 Væggerløse
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
70
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1990
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter