fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

CHARMERENDE VILLA I TO PLAN MED SKØN HAVE

Del bolig

Lad boligjagten tage jer til Bøjdenvej 97, hvor vi lige nu udbyder en charmerende toplansvilla med stor kælder og en lækker have!

Huset står med stue og køkken i delvis åben forbindelse med hinanden; kun adskilt af en hvælving. Lige indenfor hvælvingen i køkkenrummet, finder I en fin løsning i form af en opmuret bænk langs vinduet, så I oplagt kan indrette med spisebord; det vil give jer muligheden for at hjælpe ungerne med lektierne, mens I står med skeen i kødgryderne.


Inde i stuen finder I en brændeovn og god sum kvadratmeter, der står klar til at indrette både med læsestol til læsehjørnet, hyggelige elementer såsom reoler og skuffedarium – der sammen skaber en hyggelig atmosfære. Stuen står med brændeovn, som I oplagt kan placere et afslappende sofaarrangement i nærheden af, så I kan hygge i varmen på kolde dage. Stuen rummer dernæst to værelser og et rummeligt badeværelse med separat bruseniche.


Førstesalen kan oplagt bruges som soveafdeling, men I kan også indrette et hjemmekontor, da det spreder sig over fire værelser, det ene med en buet væg, der skaber en fed følelse i rummet. Derudover præsenterer førstesalen sig med en stor repos, som eventuelt kunne indrettes til legeareal.


I kælderen får I et dejligt naturligt lys, der leder tankerne på andre følelser, end at man er i en kælder. Hernede ligger der et fyrrum, et vaskerum, en gang med pejs og tre værelser. Grundet det naturlige lysindfald og nogle gode kvadratmeter, I nemt vil kunne etablere nogle funktionelle hobby- eller legerum til jer eller børnene.


Forhaven prydes af flotte buske, der flankerer indkørslen til bilen. Og I baghaven er det den skønneste plæne med sporadisk placerede træer, som I kan se frem til. Grunden strækker sig over 1775 kvadratmeter, som giver masser af plads til at børnene kan lege.


I kommer til at have naturskønne områder som nabo, så I altid har de bedste forudsætninger for spontane gåture i dagligdagen. Vindinge er en hyggelig landsby tæt på Nyborg. I Vindinge finder du både et aktivt Landsbyråd og en god idrætsforening samt en kirke der sætter gang i mange lokale aktiviteter. Det kombineret med den fordelagtige placering i forhold til motorvejen, offentlig transport og Nyborgs alsidige forretningsliv giver et godt udgangspunkt uanset om man er pendler eller lokal.
 Velkommen til!

Bøjdenvej 97, 5800 Nyborg
Pris:
1.695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
196
Grund:
1775
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1952
Ejerudgift pr. md.
2.636 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter