fbpx
Plantegning Zoom

STOR FAMILIEVILLA I ÅLE, MED GUDENÅEN INDENFOR FÅ HUNDREDE METER.

Del bolig

På Bøgevej nr. 8, i de skønne og fredelige omgivelser i Åle, ligger denne flotte familievilla, hvor plads er et nøgleord. Huset gemmer på to etager, der samlet giver jer 173 kvadratmeter at bo på, og med sine skønne værelser og store opholdsrum er der masser af plads til både familiesamvær og fordybelse. Velkommen!

Ejendommen er omkranset af en pæn have, perfekt til børnene, der ikke kan sidde stille. Der er plads til fodboldbane, trampolin eller gyngestativ, kun fantasien sætter grænser! Herude finder man også de to terrasser, en overdækket terrasse på husets østlige side, samt en sydvendt terrasse, hvor aftenkaffen kan nydes på de solrige dage. I haven bor også et skur, så der er opbevaringsplads til græsslåmaskine og haveredskaber. Går man om på den anden side af huset, er der desuden carport og værksted.

I husets stueetage er der køkken og opholdsstue, bryggers, badeværelse og to soveværelser, hvoraf ét er lidt større end det andet og passende kan fungere som master bedroom. Køkkenet, der hænger sammen med spisestuen, er veludstyret og rummeligt, stort nok til, at også børnene kan hjælpe til, når der skal laves aftensmad. I den anden ende af rummet giver de store vinduer et naturligt lysindfald i den pæne spisestue, hvorfra der også er direkte udgang til terrassen.

På førstesalen finder man endnu en fantastisk stue, i et smukt, lyst rum med loft til kip og plankegulv. Stuen er beriget med brede vinduespartier, der inviterer på udsigt over området mens døren åbner op til den franske altan. Brændeovnen byder på hyggelig stemning, når familien samles til brætspil eller Disneysjov heroppe under loftet. I den anden ende af etagen finder man endnu to værelser med store tagvinduer samt en charmerende alkove på det ene værelse. Dertil kommer et nydeligt badeværelse samt et disponibelt rum med ekstra opbevaringsplads.

Villaen ligger i kort afstand til skøn natur samt folkeskole, og i nærliggende Tørring kan man finde gymnasium, indkøbsmuligheder og diverse butikker, eller kanoudlejling og campingplads langs Gudenåen, til den aktive familie. Hvadenten din familie er til fredelige indendørs aktiviteter og hyggestunder, eller fodboldkampe og fart over feltet, så er der plads til jer i villaen på Bøgevej. God fornøjelse!


Bøgevej 8, 7160 Tørring
Pris:
1.450.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
173
Grund:
750
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1979
Ejerudgift pr. md.
1.706 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter