fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØN VILLA MED STORT POTENTIALE OG GOD BELIGGENHED

Del bolig

Drømmer I om en dejlig villa med en god planløsning, hvor rammerne for et godt hjem er sat, men hvor I kan sætte jeres personlige præg, så alt bliver præcis som I vil have det? Så er I havnet det helt rigtige sted - nemlig i Bøgeparken 3, hvor denne villa står klar til at blive forvandlet til jeres boligdrøm.

I overtager nøglerne til en klassisk villa fra 1961, der fordeler sine 165 m2 over et plan og tilmed byder på en god kælder med viktualierum og disponible rum. Selve huset står med en super god planløsning, der nemt kan tilpasses efter jeres behov. I dag indeholder den en afdeling med tre soveværelser, et badeværelse med badekar og et gæstetoilet, der allerede giver god plads til både børn og voksne. Men bare vent til I ser hjemmets leverum, for her er to stuer, hvoraf den ene er kæmpestor og derfor nemt kan inddrages, hvis I vil etablere flere værelser. Køkkenet ligger tilmed side om side hermed, så I har også mulighed for at vælte væggen og skabe det store, åbne leverum, som alle familier drømmer om i dag. Mulighederne er så mange, men en ting er helt sikker: efter en modernisering vil villaen stå fuldstændig klar til at opfylde jeres boligdrøm.

Vi fortsætter udenfor, hvor der venter jer en yndig gammel have med fin beplantning, super hyggelige krog og det skønneste terrassemiljø, som indbyder til at læne sig tilbage og nyde livet.

Huset og haven er præcis som de skal være, men beliggenheden sætter lige prikken over i’et for familien. Her er nemlig kort gåafstand til skole, gymnasium, daginstitution og flere fritidsaktiviteter såsom svømmehal og fodboldklub. Alt er lige ved hånden - også de lokale handlemuligheder og Næstveds stemningsfyldte byliv, der lokker med alt fra gode spisesteder og hyggelige cafeer til biograf, kulturelle oplevelser og hvad end I ellers kunne ønske jer af en veletableret by. Næstved har det hele.

Har ejendommen fanget jeres interesse, så kontakt os for en fremvisning allerede i dag og oplev husets store potentiale med egne øjne.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.
Bøgeparken 3, 4700 Næstved
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
165
Grund:
880
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1961
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter