fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Stor og roligt beliggende fritidshusgrund tæt på fantastiske oplevelser!

Midt i den fantastiske vestjyske natur finder man ferieområdet Jegum, der er hjemsted for flere hyggelige fritidshuse på små lukkede veje, Jegum Ferieland med aktiviteter såsom minigolf, aktivitetsrum med forskellige spil, søde klappedyr og et caféområde, ligesom området har sin egen lille togstation, som nemt giver videre forbindelse til både Varde St. og Nørre Nebel St.

Ja, her lander man slet og ret i et fantastisk område, hvor feriestemningen for alvor kan indfinde sig, og hvor I ligeledes har let adgang til flere skønne udflugtsmål, der både indbefatter natur- og kulturoplevelser i særklasse. I disse dejlige omgivelser får I nu – helt unikt – mulighed for at opføre jeres eget drømmefritidshus på en fri, stor grund, der placerer sig som den næstsidste for enden af en lukket vej på adressen Blomstervangen 69.

Grunden har et areal på lige knap 1.600 kvadratmeter, nærmere bestemt 1.598 kvadratmeter, hvilket sikrer masser af plads til et dejligt stort hus med tilhørende lækre udearealer, der eksempelvis kunne tælle en stor, solrig træterrasse omkring huset, en skøn og legevenlig græsplæne samt mulighed for at opføre carport, anneks, skur og shelter.

Selve fritidshuset kan i størrelse og stil matche jeres behov, så I selv kan skræddersy, hvordan fremtidige ferie- og fritidsstunder skal være. Masser af værelser? Wellness-badeværelse med spa og sauna? Et stort, lyst køkken-alrum? Eller måske et klassisk, nostalgisk træhus holdt i en helt enkel stil? Dét er op til jer.

Blomstervangen forbinder sig til et grønt område med stisystemer, hvilket generelt er kendetegnet for det naturskønne område. I nærheden finder I både gode vandreruter og fiskesøer, og ellers tager det ikke mere end en kort tur i bilen at sætte kurs mod alt fra helt enestående naturseværdigheder til skønne badestrande på vestkysten. Endvidere tager det kun en lille halv time at køre til havnebyen Esbjerg, som byder på stemning, kultur, shopping og restaurantliv, ligesom I videre kan tage færgen mod Fanø og nyde en dag på cyklen, spotte sæler eller nyde klitterne langs vandkanten.

Mulighederne er mange!
Blomstervangen 69, 6840 Oksbøl
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Fritidsgrund
Boligareal:
0
Grund:
1598
Værelser:
0
Energimærke:
Bygget/ombygget:
0
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter