fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELTRIMMET OG RUMMELIGT TRÆHUS I DEJLIGT OMRÅDE

Del bolig

På et lukket vænge i rolige og charmerende Viby finder I dette luftige og charmerende træhus, som I nu har muligheden for at kunne kalde jeres!

I har at gøre med 146 gode kvadratmeter, der folder sig ud på en entré, et stort køkken-alrum, fire værelser, to badeværelser og et bryggers. Hjemmets hjerte er fordelagtigt placeret i midten af boligen, så alle har lige adgang til husets fællesarealer. Loftshøjden giver et absolut friskt pust med en rummelighed, der ikke kunne være meget bedre, og med direkte udgang til en skøn terrasse flyder ude- og indearealer sammen på fornemste vis. I får en åben forbindelse til køkkenet, og foruden selve køkkenets praktiske faciliteter får I også plads til spisebordet, hvis middagen da ikke indtages udenfor i den stemningsfulde have. Lysindfaldet er til at tage og føle på, og denne vindende faktor følger også med ind på værelserne, hvor pladsen er helt i orden, og slutteligt understreges hjemmets funktionsdygtighed med to store badeværelser, hvoraf det ene byder på badekar - et hjem, hvor også de travle familier kan se sig hjemme og tilpas.

Huset er opført i 1998 og fremstår i dag nydeligt med sine lyse facader med det komplementerende røde tag. Oven i herlighederne får I plads til hele to biler i den dobbelte garage, og herfra er der adgang til et depot, der endnu engang belyser, understreger og markerer husets funktionalitet. På det mere bekvemme plan hører sig en godt 700 kvadratmeter stor have med, der både indeholder terrasse- og græsarealer omgivet af høj hæk, så I kan nyde et dejligt frirum sammen.

I kommer til at bo i et roligt parcelhuskvarter med bare 120 meter til nærmeste børnehave, og skoler kan ligeledes nås på kort tid, b.la. via det gode stisystem. Viby byder ydermere både på gode indkøbsmuligheder, gode idrætsfaciliteter samt Viby Sjælland Station, der kan tage jer til København H på godt en halv time - alt sammen omgivet af grønne marker og landlig idyl, før I rammer byer som Roskilde og Køge, der henholdsvis kan nås på knap 20 minutter og en halv time.

Et hjem, der er lige til at rykke ind i, og med en god placering og en velplejet bolig, er det både nemt, komfortabelt og æstetisk skønt. Skal I forbi og se, mærke, fornemme?


Blomstermarken 16, 4130 Viby Sjælland
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
146
Grund:
706
Værelser:
5
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1998
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter