fbpx
Plantegning Zoom

AUTENTISK SOMMERHUS BELIGGENDE PÅ NATURSKØN GRUND NÆR STRAND

Del bolig

Sommerdrømme, afslapning og nærvær – det må bestemt siges at være tre ord, der beskriver dette helt fantastiske fritidshus, som skriver adresse på Blitsevangen 29. Her venter et charmerende hus fra 1970, der er beliggende i et populært og hyggeligt sommerhusområde nær stranden – bedre forudsætninger for de kommende ferier skal man leve længe efter.

Udvendigt kan I glæde jer til denne 1.200 kvadratmeter skønne matrikel, der breder sig ud på en fantastisk havegrund med diverse bukser, træer og fine bede. Udover den fine plæne, kan I nyde solens varme stråler enten fra den overdækket eller åbne terrasse – lad roen sænke sig og nyd, at der er tid til afslapning og fordybelse.

Indenfor dufter der af ægte feriestemning, og da dette hjem bliver jeres nye, foretrukne frirum, så handler det bare om at finde sig til rette hurtigst muligt – dette er heldigvis meget nemt, da det straks vil føles som om, I har ejet dette hus siden dets oprindelsesdato. I træder indenfor i huset fra entréen, der er indrettet med vaske- og tørremaskine samt fornuftig skabsplads. I forbindelse med entréen venter hjemmets badeværelse, der viser sig med separat badeafsnit, og videre nås to hyggelige soveværelser. Køkkenet byder på god arbejdsplads, når diverse sommersalater skal tilberedes, og opvaskemaskinen tager sig af den kedelige tjans efter et godt måltid. I åben forbindelse af køkkenet findes spisestuen, der desuden tilbyder brændeovn til de koldere måneder, og slutteligt får I glæde af den fine opholdsstue samt den vinduesbeklædte udestue, hvor I får fri leg, når det gælder indretning og potentiale.

Beliggenheden er helt i top, da I vil kunne nyde en forfriskende dukkert i bølgen blå blot fem minutters cykeltur væk. Desuden skal I kun køre få minutter til nærmeste indkøbsbutik, I kan gå til diverse naturskønne omgivelser, og om aftenen kan I trække i det finere tøj og drage mod Gilleleje, hvor I kan nyde et udsøgt måltid på en af de mange fiskerestauranter, som denne charmerende fiskerby er kendt for.

Byd feriestemningen indenfor – velkommen til!


Blitsevangen 29, 3230 Græsted
Pris:
1.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
74
Grund:
1200
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
2.498 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter