fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS, VELHOLDT LEJLIGHED NÆR STRANDVEJEN - SOLRIG ALTAN!

Del bolig

Næste og sidste stop på boligjagten bliver Blidahpark, som er navnet på en populær bebyggelse, der ligger lige i hjertet af Hellerup og i første parket til det stemningsfulde gadebillede på Strandvejen. Her bliver du budt velkommen af en bebyggelse bestående af velholdte 30’er-ejendomme, der ligger mellem store kiler af grønne fællesarealer, og din nye lejlighed placerer sig perfekt i en ejendom i rolige rammer og tilbagetrukket fra Strandvejen - og ikke nok med det, for lejligheden ligger også på anden og øverste sal, så du bor dejligt ugeneret på toppen, hvor hjemmet fyldes med dagslys, mens altanen inviterer på en herlig udsigt over de grønne omgivelser.

Du overtager nøglerne til en toværelses lejlighed på 57 kvadratmeter, der er lyse, velholdte og indbydende. I entréen er der indtænkt skabsplads til sko og overtøj, og derudover er der blandt andet adgang til badeværelset, som er indrettet med badekar og et tidløst udtryk. De resterende kvadratmeter er godt fordelt på et soveværelse og et skønt opholdsrum, hvor der er åbnet op mellem stuen og køkkenet. Sidstnævnte er funktionelt indrettet, og en halvø vender ud mod stuen, så du kan stå med middagsforberedelserne og samtidig underholde dine gæster.

Lejligheden orienterer sig mod vest, og vinduerne fylder rummene med et dejligt lysindfald, mens døren åbner op til endnu mere sollys på den fine altan. Her kan du sætte dig til rette i aftensolen og nyde en stille stund med udsigt over trætoppene, og samtidig har du få skridt til bylivet, hvis det frister. Rundt om hjørnet møder du lækre spisesteder, take-away, en Irma og et væld af spændende specialbutikker, der ligger som perler på en snor her på Strandvejen. Derudover bor du med gåafstand til flere S-togsstationer, når du skal videre ud i byen, og vil du derimod nyde naturen, kan du glæde dig over dine nye naboer: Charlottenlund Slotshave, Charlottenlund Fort og ikke mindst Øresund.

Blidahpark 23, 2. 3., 2900 Hellerup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
57
Værelser:
2
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1933
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter