fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! 2V’ER MED ALTAN OG ELEVATOR - NABO TIL FÆLLEDPARKEN

Del bolig

Det er både singler, studerende og par i alle aldre, der jagter den toværelses lejlighed midt i byen, og uanset hvem I er, har I lige nu heldet med jer, for med en attraktiv adresse på Blegdamsvej udbydes nu en mulighedsrig 2V’er med både udsigt, altan og elevator.

Lejligheden placerer sig helt oppe på 5. sal i den velholdte 70’er-ejendom, og I kan tage elevatoren til døren, så I skal ikke bekymre jer om trapperne, men kan derimod se frem til at bo med en herlig udsigt over byens silhuetter. Samtidig er ejendommen også udstyret med alt fra fælleslokale til fælles vaskekælder, cykelkælder og et privat loftsrum til opbevaring.

Selve lejligheden folder sig ud med 55 kvadratmeter, som tager sit udgangspunkt i en rummelig fordelingsentré, og derudover fordeles pladsen bl.a. på et badeværelse med separat brus og et soveværelse, hvor I både finder adgang til altanen og døren ind til et stort skab.

Her er tale om en bolig fuld af potentiale, og hvis I slipper fantasien løs, kan I med maling og moderne opdateringer skabe præcis det hjem, I drømmer om. Det gjælder også i det store, åbne opholdsmiljø, som sætter prikken over i’et på en fin planløsning. Køkken og stue ligger ud i ét, så der er fokus på samværet, og I kan uden problemer lægge sidste hånd på middagen, mens I følger med i snakken omkring spisebordet. Køkkenet er indrettet med god skabsplads, og der er desuden gjort plads til jeres helt egen vaskemaskine, så I slipper for at skulle i kælderen.

Både fra soveværelset, fra køkkenet og fra altanen kan I se over til de høje trækroner i Fælledparken, og udsigten vidner om den korte vej til de grønne omgivelser. I har få skridt til parkens indgang, så der er lagt op til lange løbeture og en to-go kaffe i solen, og lige ved indgangen finder I også metroen, når I skal videre ud i byen. I det daglige har I desuden 50 meter til nærmeste supermarked, så det er nemt at handle, men I bor også midt mellem Østerbro og Nørrebro, som frister med et væld af populære spisesteder og lækker take-away.

Kort fortalt, her kan I sætte et punktum for jagten på den eftertragtede 2V’er.
Blegdamsvej 122, 5. th., 2100 København Ø
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
55
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1979
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter