fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØN LEJLIGHED MED GOD BELIGGENHED

Del bolig

VELDISPONERET LEJLIGHED VELEGNET TIL BRED MÅLGRUPPE

Vend blikket mod Blegdammen 50, hvor vi nu udbyder en 75 kvadratmeter stor lejlighed, der egner sig til en bred målgruppe. Her kan både enlige, par og nybagte familier finde sig tilrette og glæde sig over at starte et nyt boligkapitel tæt på alle Kalundborgs muligheder.

Lejligheden ligger på 2. sal, og den fremstår flot og velholdt. Den gennemtænkte planløsning viser sig først og fremmest med en rummelig entré, og fra den er der videre afsæt til resten af hjemmet. Stuen udgør det største rum, og indretningsmulighederne er helt i top – her er endda fransk altan mod syd, hvilket bidrager med ekstra lys og luft. Køkkenet ligger på den anden side af entréen og er opført i klassiske, hvide elementer med alt i hårde hvidevarer, og lejligheden råder også over to værelser og et moderne badeværelse opført i lyse materialer.

Blegdammen udgør et lille, lukket og roligt boligvænge, hvor der er minimal trafik, og hvor det kun er beboere, der færdes. Ejendommen, som denne lejlighed er placeret i, har uden tvivl bebyggelsens bedste placering – den ligger nemlig som den sidste på vejen, og er omgivet af grønne fællesarealer, som står til fri afbenyttelse. Som prikken over i’et kan bilejeren glæde sig over parkeringspladsen med afmærkede p-båse.

Som vi allerede har løftet sløret for, bosætter du dig på en attraktiv adresse, der er både rolig og central på en og samme tid. Selvom din nye lejlighed ligger godt afskærmet fra byens summen, har du kort sagt alle hverdagens fornødenheder tæt på – det gælder både dagligvarebutikker, offentlig transport og spisesteder. Men du har heller ikke andet end 5-10 minutters gang til Kalundborgs hyggelige havnemiljø eller den livlige bymidte, der huser alt mellem himmel og jord.

Vil du med på en fremvisning?
Blegdammen 50, 2. th., 4400 Kalundborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
75
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1963
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter