fbpx
Plantegning Zoom

FLOT VILLA KLAR TIL INDFLYTNING

Del bolig

Indflytningsklar etplansvilla i hjertet af Køge!

Når I flytter ind på Blegdammen 27, flytter I ind lige i hjertet af Køge, og får glæden af at blive husejere på en af byens mest centrale adresser, hvor hverdagen fremover forsødes med gåafstand til både butiksliv, biograf, caféer, kultur og S-tog. Sidstnævnte gør det nemt at have en pendler i familien, for toget tager jer til København på under 40 minutter. Med denne adresse kommer I aldrig til at mangle noget, og jeres nye hjem er da også kun få skridt fra den smukke natur i Rhododendronparken ved Gammel Kjøgegaard og Køge Ås.

Hjemme på Blegdammen 27 kan alt fra førstegangskøberne til børnefamilien og seniorparret sætte et skønt punktum for boligjagten, for I overtager nøglerne til en 60’er-villa, der er gennemgribende istandsat i løbet af de sidste 2 år. Samtlige 109 kvadratmeter bolig + 17 kvadratmeter kontor og pulterkammer(med gulvvarme) står helt klar til nye ejere, så I kan flytte direkte ind og tage hul på jeres nye tilværelse.

Udadtil præsenterer huset sig på klassisk vis med en gulstensfacade og hvide vinduesrammer, og indendørs giver de mange opdateringer jer et hjem fuld af rene linjer og moderne design. Det ses tydeligt både på gæstetoilettet, på det flotte badeværelse samt i køkkenet, som prydes af mørke elementer, der matcher træbordpladen og skaber kontrast til de hvide, grebsfrie skuffeelementer. Det vil blive en absolut fornøjelse at indtage det lækre køkken, og her kan I holde gang i gryderne, mens I følger med i snakken i alrummet og stuen, for rummene ligger i åben forbindelse med hinanden. Her får I derfor ét stort samlingssted med fokus på hygge og samvær!

Pladsen er godt fordelt og udnyttet til fulde og planløsningen fuldendes med et bryggers og hele tre værelser og et kontor(ikke godkendt til beboelse) med eget pulterkammer og terrassedør. Når I vågner en tidlig sommermorgen, kan I slå døren op til det gode vejr ude i haven, der orienterer sig optimalt mod sydvest, så I senere på dagen kan I læne jer tilbage med en lækker middag i solen. Fliseterrassen er delvist overdækket, så I sidder i læ, når duggen falder, og der er dermed perfekte betingelser for de lange, lyse aftener. Om vinteren kan I nyde udsigten til træerne bag huset og nyde det lækre indeklima, takke være gulvvarmen i huset.

Velkommen til jeres nye hjem!
Blegdammen 27, 4600 Køge
Pris:
3.895.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
109
Grund:
576
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1960
Ejerudgift pr. md.
2.897 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter