fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED FLOTTE DETALJER CENTRALT I VALBY I FREDFYLDT OG GRØNT KOMPLEKS

Del bolig

Godt gemt væk fra trafikerede veje kan I nu flytte ind i en lys og ganske indbydende lejlighed, der med en lav ejerudgift, et skøn arkitekttegnet gårdmiljø og en central placering byder på lidt af det hele.

I kommer til at råde over 54 kvadratmeter, der udfolder sig på den entré, et køkken i åben forbindelse med en stue, et værelse og et badeværelse. Den gastronomiske skabertrang kan tage udgangspunkt i et splinternyt køkken i hvide flader, der gemmer på rig opbevaringsplads og tilmed induktionskogeplade, opvaskemaskine samt vaskemaskine. Den åbne forbindelse til stuen skaber en behagelig luftighed i hjemmet, og med en lille karnap med lækre, brede vinduespartier får I et dejligt lys ind. Her kan I indrette jer sirligt med både spisebord og sofaarrangement, og værelset med skabsplads modtager ligeledes et dejligt lys fra vinduet ud mod gården. Mere fredfyldt bliver det næppe i Valbys summen. Afslutningsvis byder badeværelset på en fin rummelighed med separat bruseniche.

Roen er en dedikeret del af hele ejendommen, hvor en dejlig grøn og lukket gård sørger for et stort åndehul i hverdagen lige uden for døren. Gården er tegnet af en havearkitekt, og det organiske udtryk byder både på træer, buske og god plads til at stille cyklen fra sig ved cykelstativerne.

Ro og byliv smelter således sammen med beliggenheden, der placerer jer favorabelt tæt på S-tog med både Langgade og Valby Station i gåafstand – og Rådhuspladsen kan nås på et kvarter på cykel. Shopping kan foregå i Spinderiet, og I befinder jer i den forbindelse ligeledes meget tæt på indkøb. Det betoner den lokale købmand lige på den anden side af gaden, hvor I kan regne med gavmilde åbningstider – faktisk alle dage på året. Den urbane stemning kan samtidig hurtigt skiftes ud med grønne områder, hvor Søndermarken kan nås på 10 minutter på gåben og Søndermarken Kirkegård på fem.

En vaskeægte perle, der helt indflytningsklart bare venter på en fremvisning for jer.

Blankavej 23, st. tv., 2500 Valby
Pris:
2.550.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
54
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1934
Ejerudgift pr. md.
1.834 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter