fbpx
Plantegning Zoom

STRØMLINET 1’VER MED STORT BADEVÆRELSE TÆT PÅ NATURRIGE OMGIVELSER

Del bolig

Veludnyttede rum, eksklusive detaljer og flot design – det er, hvad der venter dig bag hoveddørene på den skønne etværelses lejlighed på Blåbærhaven 13, st. mf. Kom med!

Det er en lys og indbydende entré med indbyggede skabe, der inviterer dig indenfor i lejlighedens 39 kvm, og guider dig videre ind i hjemmets store stue. Det er bl.a. her i stuen den veludnyttede indretning kommer i spil, da rummet både bruges som stue og soveværelse, hvilket gøres elegant idét pæne gardiner skiller soveværelse og stue i to. Det, at du i dette rum både får spiseplads, sofahygge og soveværelse, giver en enormt hjemlig og hyggelig stemning, hvilket kun understøttes af det skønne lysindfald, der kommer ind gennem de brede vinduespartier. Dette fællesrum ligger i åben forbindelse til det pæne køkken, der også står flot og velindrettet med pæne overflader samt indeholder alt i hårde hvidevarer. Til slut, skal badeværelset nævnes, da det vidner om en uovertruffen luksus, man oftest ser i store liebhavervillaer. Her får I et rum med god plads og pæne fliser samt en stor bruseniche med dobbeltbrus i gulddetaljer – billederne taler for sig selv.

Ejendommen er opført 1973, vidner om løbende vedligholdelse i lejlighedens indre. Derudover, er kvaliteten af adressen også prominent idét ejendommen stiller indendørs swimmingpool og sauna til rådighed – lækkert! Tilmed dette, kan du også benytte den store, grønne gård ved bygningens bagside, hvor du både finder bordebænkesæt, legehus og grønne områder, man med en god bog og en kop kaffe trygt kan slå sig ned i. Kigger du om til boligens front, opdager du cykelstativerne samt den store parkeringsplads, hvor man ikke behøver bekymre sig om at finde et sted til bilen.

Adressen kan lidt af det hele, da den både placerer dig tæt på et naturskønt engområde, men også tæt på Kokkedal st. samt gode handlemuligheder. Du kan nemlig i en radius af kun 1,5 km klare indkøbene, shoppe løs i butikker eller måske endda melde dig ind i de mange omkringliggende idrætsklubber. Er du mere en solospiller end en teamplayer, kan du også nemt klare gå- eller løbeturen i de grønne områder tæt på eller langs skønne Usserød Å.

Drømmer du om at eje den nok lækreste etværelses lejlighed nogensinde, så tag et kig forbi Blåbærhaven 13, st. mf. Book en fremvisning allerede i dag!
Blåbærhaven 13, st. mf., 2980 Kokkedal
Pris:
995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
39
Værelser:
1
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
1.842 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter