fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

På et lukket vænge helt centralt i Horsens finder I jeres nye hjem, for her udbydes et dejligt rækkehus på 75 velindrettede kvadratmeter, der har selskab af en nem og solrig have. Kort fortalt, en boligpakke, der passer perfekt til såvel singlen som parret i alle aldre, og den er som skræddersyet til eksempelvis seniorparret, der drømmer om hus og have med færre kvadratmeter og mindre vedligehold.


I ankommer til en hyggelig bebyggelse her på Bjerrevej, og andelsforeningen placerer sig på et lukket vænge, hvor de fine rødstenshuse ligger ud til grønne fællesarealer med borde-bænke-sæt i solen - her i foreningen deles I derudover om et fælleshus.


Herefter kan I vende blikket mod huset i nr. 2P, som står klar til at danne ramme om jeres nye tilværelse. Huset er opført i 1989, og det fremstår velholdt. Med i pakken hører også et praktisk udhus og to skønne uderum, nemlig en for- og en baghave. Forhaven vender mod øst, så her kan I oplagt indrette en hyggelig morgenterrasse, der vil sætte scenen for dagens første kop kaffe, og senere kan I rykke om på husets modsatte side, hvor I får en vestvendt og ugeneret terrasse med aftensol. Som endnu et plus er huset udvidet med en herlig udestue, som giver jer et ekstra opholdsrum midt mellem inde- og udelivet.


Bevæger I jer indenfor, starter turen i en rummelig entré, der er praktisk indrettet med klinkegulv. Herfra folder boligen sig ud med en god planløsning, så fra entréen er der bl.a. adgang til to fine værelser, der begge har indbyggede skabe, og dertil kommer et stort flisebadeværelse med brus. Derudover byder planløsningen bl.a. på et bryggers, der støder op til køkkenet, som ligger ud i ét med den dejlige stue. Det åbne rumforløb giver jer ét stort leverum med god plads til at samles.


Alt det tilsættes den centrale adresse, der betyder kort vej til indkøbsmulighederne og ikke mindst bylivet i centrum, hvor I kan lade jer friste af specialbutikker, shopping og spisesteder. Med en bynær Horsens-adresse er man også tæt på havnemiljøet, og I har aldrig langt til vandet og skøn natur.


Velkommen hjem!


Bjerrevej 2P, 8700 Horsens
Pris:
778.602 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
75
Grund:
6201
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1989
Købspris
778.602 kr.
Boligydelse pr. md.
2.240 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter