fbpx
Plantegning Zoom

VELDISPONERET VILLA 10 MIN. FRA RANDERS C

Del bolig

Villaen her på Bjerregravvej 93 er omkranset af det smukke, jyske landskab med dybe dale og bløde, kuperede bakker – lige her, i disse idylliske omgivelser, kan jeres nye boligkapitel nu udspille sig, for vi udbyder hermed en skøn villa til salg.

Ejendommen har prydet adressen siden 1918, og den er opført med fin, klassisk arkitektur. Facaden er gjort i mursten og prydes af sprossede vinduespartier, og huset er selvfølgelig også omkranset af en dejlig grund, som tæller 720 kvadratmeter. Og haven udgør virkelig et kapitel for sig; den er nemlig på hyggeligste vis anlagt med flere forskellige hyggekroge, hvor de solrige terrasser særligt udmærker sig, og samtidig giver det store græsareal god plads til, at familiens yngste medlemmer kan lege.

Boligen har en hjemlig atmosfære over sig, og dens 91 kvadratmeter fordeler sig over to etager – planløsningen er veldisponeret, og den egner sig perfekt til den lille familie såvel som singler og par i de fleste af livets stadier. Vi kan desuden glæde jer med det faktum, at I kan flytte ind i boligen uden at modernisere, men at der selvfølgelig også er mulighed for at sætte jeres eget præg, hvis I ønsker det.

Hoveddøren tager jer indenfor i husets entré, og herfra er der videre adgang til det store og lysfyldte leverum, der har vinduespartier mod tre af de fire verdenshjørner. Her er brændeovn og gode indretningsmuligheder, og i åben forbindelse ligger det fine og funktionelle køkken, der er opført i tidløse elementer. Etagen huser også det tidløse badeværelse samt en hyggelig udestue, og 1. salen afrunder det hele med to regulære værelser.

I bosætter jer i udkanten af Bjerregrav, men alligevel har I alle byens tilbud i gå- eller cykelafstand fra hoveddøren. Her er både skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter, og der er samtidig kun 10 minutter i bil ind til midten af Randers, hvor bylivet breder sig ud.


Bjerregravvej 93, 8920 Randers NV
Pris:
795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
91
Grund:
720
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1918
Ejerudgift pr. md.
1.623 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter