fbpx
Plantegning Zoom

INDFLYTNINGSKLAR HØJ STUELEJLIGHED MED EN CENTRAL PLACERING I HORSENS

Del bolig

Fordelingsentréen åbner op til henholdsvis stuearealet og det nydelige flisebadeværelse med separat brusekabine og gulvvarme. I det fælles opholdsrum er der rig mulighed for at etablere hyggelige hjørner med sofaarrangement og tv-krog. Herfra er der åben passage ind til endnu et fint rum, der kan bruges til opbevaring, og en glasdør skaber luftighed og fører dig ind i lejlighedens sidste værelse med højskabe til garderoben. Køkkenet har flotte gulve og god funktionalitet, og du har et skønt kig til grønne træer, når du står henne ved vasken. Lejligheden henvender sig særligt til personen, der ønsker at bo selv og være tæt på byliv og handlemuligheder, men den fungerer også som førstegangskøb til parret, der ønsker at flytte sammen. Der er desuden et dejligt lysindfald i lejligheden fra de pæne vinduespartier, lejligheden ligger højt fra fortovet så man er ugeneret. 

Ejendommen er opført i 1908, og til lejligheden hører der et kælderrum med både vaskemaskine, tørretumbler og plads til haveredskaber. Gårdhaven byder på et flisebelagt terrasseområde til møblement samt et græsareal - en dejlig forlængelse af de indendørs kvadratmeter, når sommeren melder sin ankomst. Foran bygningen er det også muligt at holde parkeret, hvis du har bil.

Fra adressen når du hurtigt dagligvarebutikker og Horsens Centrum, hvor du kan nyde godt af dejlige spisesteder med madtraditioner fra hele verden. Området byder på et væld af gode oplevelser og aktiviteter, heriblandt naturstien Horsens-Silkeborg, kanoture på Gudenåen, Den Genfundne Bro og Sukkertoppen med udsigt over Søhøjlandet. Kontakt os meget gerne for en fremvisning, så vi kan tale meget mere om denne bynære lejlighed tæt på hverdagens fornødenheder!
Bjerregade 10, ST., 8700 Horsens
Pris:
825.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
55
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1908
Ejerudgift pr. md.
1.198 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter