fbpx
Plantegning Zoom

VELDISPONERET VILLA I INDFLYTNINGSKLAR STAND

Del bolig

Med nøglerne til Bjerregårdsvej 1 i Tvede overtager I en dejlig villa, som byder på mange kvaliteter og egenskaber. Her kan jeres nye hverdag udspille sig i rolige og trygge rammer – perfekt for førstegangskøberne, der vil stifte familie, og veletablerede børnefamilier, der vil starte et nyt boligkapitel.

Villaen har prydet adressen siden 1908, og det ses tydeligt inde såvel som ude, at der løbende er lagt timer i istandsættelse og vedligeholdelse; ejendommen og boligen fremtræder nemlig begge flotte, velholdte og moderne. Lad os starte med at vende blikket mod udearealerne, for her venter både garage, fyrrum og opbevaringsrum såvel som en skøn have med plads til store og små familiemedlemmer. Den hyggelige sydvendte terrasse udmærker sig særligt – den er indretningsvenlig med plads til havemøbler, grill og blomsterkrukker, og den kan tilgås direkte fra stuen, hvilket skaber en glidende overgang mellem inde- og udearealer.

Indretningen og de mange stilbevidste valg taler deres eget tydelige sprog, og mere konkret kan vi bl.a. fortælle, at planløsningen fordeler sig over 149 kvadratmeter. I stueetagen venter først og fremmest en entré, og herfra er der bl.a. adgang til stuen, der fungerer som hjemmets omdrejningspunkt. Indretningsmulighederne er i top, og der er direkte adgang til køkkenet, som ligger i åben forbindelse. Etagen byder også på et soveværelse og et vaskerum, og 1. salen afrunder planløsningen med en stor repos, to værelser og et disponibelt rum med gode anvendelsesmuligheder.

Denne beliggenhed er som skabt til familien, der drømmer om fredfyldte rammer nær naturen, men også nem køreafstand til hverdagens mange aktiviteter. Tved lægger sig blandt skøn natur med kort afstand til bl.a. fjorden, og de omkringliggende byer huser alle hverdagens fornødenheder – men som kronen på værket er der ikke mere end 13 minutter i bil til Randers C, hvilket sikrer en nem og bekvem hverdag.


Bjerregårdsvej 1, 8930 Randers NØ
Pris:
695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
149
Grund:
425
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1908
Ejerudgift pr. md.
1.343 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter