fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE BYHUS MED KARNAP OG DEJLIG HAVE - TÆT PÅ SKOLE OG INDKØB

Del bolig


Velkommen til et særdeles velholdt byhus fra 1919, der er lige til at flytte ind i. Villaen har mange charmerende detaljer i indretningen, og I kan blandt andet se frem til en skøn karnap i spisestuen.

Overalt i boligen finder I en lys og behagelig atmosfære - det gælder også i stuen, hvor I har masser af plads til at indrette et hyggeligt sofahjørne. En bred åbning fører ind til en stemningsfuld spisestue, og karnappen er her en flot detalje, der gør rummet til noget særligt. I kan forberede dagens måltider i et køkken, der er holdt i lyse elementer, og I får selvfølgelig alt i hårde hvidevarer, så hverdagen bliver så komfortabel som muligt. Slutteligt består stueetagen af to entreer og et badeværelse, mens først sal er indrettet med tre gode værelser, og som en ekstra luksus har det ene værelse adgang til sin egen altan.

Med til ejendommen hører en carport med skur, og der er anlagt en hyggelig have, som vil være nem at vedligeholde. På terrassen kan I nyde tilværelsen i sommerhalvåret, og det vil være oplagt at invitere venner og familie til en skøn sammenkomst med grill og snak til langt ud på aftenen. Den indbydende forhave giver et godt førstehåndsindtryk, og der er masser af plads til børneleg på græsplænen.

Fra boligen er der kun et kvarters gang til Antvorskov skole, og den nærmeste indkøbsmulighed finder I inden for få minutters gang. Beliggenheden er også ideel for familien med små børn, da der heller ikke er langt til børnehave og vuggestue, og med under fem minutter i bil til motorvejstilkørslen kan pendlerne hurtigt komme rundt i landet. Slagelse centrum byder på et hyggeligt bymiljø med forretninger og spisesteder, og når I ønsker grønne omgivelser, kan I blandt andet besøge Slagelse Lystskov.

En flot og velholdt ejendom med en god beliggenhed - vi glæder os til at se jer til en fremvisning.


Bjergbygade 99, 4200 Slagelse
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
115
Grund:
905
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1919
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter