fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! RUMMELIG VILLA MED PLADS TIL DEN STORE FAMILIE

Del bolig

Smukt beliggende nær Faxe Bugt og Stevns Klint – det smukke naturlandskab, der i 2014 blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste – ligger Store Heddinge, som nu kan danne rammen om jeres hverdag. Her er I tæt på alt, hvad I kunne ønske jer, og som et ekstra plus kan vi oplyse, at er én time i bil til det centrale København. Lyder det ikke som den helt perfekte kombination?

I skal sætte kurs mod Bjælkerupvej 48, for her udbyder vi nemlig nu en byvilla med et boligareal på 202 kvadratmeter, hvilket må siges at være ideelt for selv den store familie – evt. med dine, mine og vores børn. Boligen har gennemgået en del forbedringer, men der er stadig plads til at sætte sit eget præg på tingene. Det funktionelle køkken ligger i delvis åben forbindelse med stuen, og tilsammen udgør de boligens omdrejningspunkt. Her er der nemlig god plads til hygge og samvær, og indretningsmulighederne er samtidig i top. Etagen huser intet mindre end fire værelser og to badeværelser, og det hele toppes med 1. salen, der yderligere byder på fire værelser og et gæstetoilet. Ja, her får I virkelig meget hus for pengene. Hvis du ser muligheder fremfor begrænsninger, kan du virkelig skabe et fedt hjem her, endda tæt på indkøbsmuligheder, skole, daginstitution og gode tog- og busforbindelser til bl.a. Køge og videre til København.

Grunden tæller 687 kvadratmeter, og den giver masser af plads til et godt udeliv. Her er både indkørsel og skur, hvilket må siges at være perfekt for dig, der elsker at nørkle med gør-det-selv-projekter, og dette ledsages naturligvis af en dejlig, grøn have med plads til både aktiviteter og afslapning.

Når I bosætter jer I store Heddinge, er I sikret en rolig, hyggelig og tryg hverdag. I er sikret gode handlemuligheder med både SuperBrugsen, Netto og Meny, og byen huser ligeledes pizzeriaer og forretninger samt egen togstation med forbindelse mod både Hårlev og Rødvig. Børnefamilien kan glæde sig over den korte afstand til byens skole og sportshal, og afslutningsvis kan vi fremhæve området fantastiske natur, som bare venter på at blive udforsket.
Bjælkerupvej 48, 4660 Store Heddinge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
202
Grund:
687
Værelser:
7
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1907
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter