fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LÆKKERT FRITIDSHUS NÆR VANDET MED MULIGHED FOR TILKØB AF NABOGRUND!

Del bolig

I et særligt naturskønt område, med Ejby Ådal og fjorden i nærområdet, ligger dette dejlige fritidshus. Beliggende i et skønt sommerhusområde med godt naboskab.


Vi træder indenfor i den strålende og rummelige stue, hvor der er plads til både sofaarrangement ved brændeovnen og spiseområde ved de store vinduer ud mod den nyopførte terrasse i lærketræ. I stuen er der opsat en varmepumpe i 2020. Stuen ligger i forlængelse af det fine køkken, som med sit lyse udtryk harmonerer elegant med de synlige mørke bjælker. Samhørigheden mellem de to rum giver familien muligheden for at samles enten til madlavning i køkkenet eller til hygge ved brændeovnen. Fra køkkenet kan de to intime værelser tilgås, som går hånd i hånd med resten af husets lyse udtryk. Derudover byder huset på et dejligt badeværelse hvor der er gulvvarme og en stor separat bruseniche, samt en hyggelig gang ligeledes med gulvvarme. Med intet mindre end tre udgange til de omkringliggende terrasser kan I nyde solen i de mange hyggekroge og loungeområder! Der er i 2021 skiftet vinduer i stort set hele huset og de fleste faceder udvendigt er nymalede.


Fritidshuset er oprindeligt fra 1968 og har en grundstørrelse på 1.053 m2, som fordeler sig på terrasse-områderne og den pæne have. Fra stuen kan den overdækkede terrasse tilgås, som for nylig er blevet slebet og olieret. Den pæne have har gennemgået en større forandring hvor der b.la. kan nævnes: opfræsning, udplanning samt nysået græs (dette gælder ligeledes for nabogrunden), nyanlagt bærbed i baghaven og indhegning af hele haven. Fibia er i gang med at indlægge fibernet i området og det indlægges ligeledes i dette skønne fritidshus i nær fremtid.


Tilhørende fritidshuset er et hyggeligt anneks med varmepumpe fra 2020, her er plads til 4 overnattende gæster. Bagved annekset er et overdækket brændeskur. I baghaven er der et opdelt skur hvor den ene del er et fuldt isoleret værksted med tørretumbler og den anden del er et delvist isoleret skur med plads til haveredskaber og havemaskiner - begge dele er med indlagt strøm. Herudover er der et shelter i baghaven med lys og strøm, som er oplagt til hyggelige udendørsaktiviteter med familien.


Med denne hyggelige beliggenhed blandt små veje og blot 10 min. gåafstand ned til vandet, får I essensen af sommerhusstemning lige udenfor døren! Her vil I opleve en masse aktiviteter for både børn og voksne.


Hvis I drømmer om mere plads er der mulighed for at købe nabogrunden på Birkevej 8, som er indhegnet og har en grundstørrelse på 841 m2. Her er mulighederne mange og grunden kan eksempelvis bruges til at anlægge frugthave, bygge et hus til familien eller blot have ekstra meget haveplads til en god fodboldkamp eller kroketturnering.

Birkevej 6, 4070 Kirke Hyllinge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
59
Grund:
1053
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Morten Holm Lønberg

mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter