fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! GEDIGEN OG LYS VILLA MED CHARME, SJÆL OG MASSER AF MULIGHEDER

Del bolig

I naturskønne omgivelser nær alle hverdagens gøremål ligger en lys og fuldstændig indflytningsklar villa. På adressen kan I glæde jer over velholdte, stilrene elementer, mens huset stadigvæk både inde og ude emmer af en masse charme og personlighed. Helt klart et kig værd!

I bosætter jer i en velholdt, lys villa fra 1927, og adressen giver jer som familie en masse muligheder. Her er der både plads til leg og afslapning, mens husets erhvervsområde giver jer mulighed for at indrette jer med lyse hjemmekontorer eller liberalt erhverv. Omkring huset udfolder sig et solrigt udemiljø, der i den grad evner at samle store og små i de varme måneder. Her er en lækker vestvendt terrasse, hvor I kan indrette jer med loungemøbler og grill, mens den lækre jacuzzi virker indbydende hele året rundt.

På adressen er der desuden fibernet, mens der udendørs tilmed er et overdækket skur til familiens opbevaring.

Indendørs venter 134 veludnyttede kvadratmeter, og her kan I generelt glæde jer over en lys atmosfære og en god loftshøjde. Her kan I i køkken, alrum, stue og på badeværelset nyde gulvvarme, mens der overalt i stue, køkkenalrum og værelse i stueplan er 300 mm isolering i gulvene. Villaen har to separate indgange, som fint adskiller kontormiljøet og boligdelen fra hinanden. I kontorafdelingen er et stort bryggers, et toilet, et lækkert badeværelse og et lyst kontor, som giver jer en masse indretningsmuligheder. Her kan teenageren også få sin helt egen afdeling og en forsmag på voksenlivet.

I den anden afdeling af huset forenes alle de fælles anliggender, da I her kan samles om både spisebordet, sofaen og køkkengryderne. I rummet bidrager fine, synlige loftsbjælker til en masse charme, mens vinduerne sørger for et fortrinligt lysindfald.

I køkkenet kan I, foruden spots i loftet, se frem til velholdte elementer, der fint matcher husets øvrige charmerende udtryk. Her er naturligvis alle hårde hvidevarer, mens køkkenvinduet giver jer et fint lysindfald over madlavningen.

I denne afdeling er også et lyst soveværelse, mens entréen giver god plads til familiens opbevaring.

På første sal venter to store værelser, der begge drager fordele af et naturligt lysindfald.

På denne adresse kommer børnefamilien nær både skøn natur og alle hverdagens gøremål. Nærområdet tilbyder gode indkøbsmuligheder, mens ungerne kan nyde nær afstand til skole og øvrige institutioner. 450 meter fra hoveddøren ligger stationen klar til at give jer en hurtig forbindelse videre, og snupper I bilen, kan I køre Holbæk på 17 minutter, mens alle Ringsteds fristelser venter en lille halv time herfra. Skøn natur kan nydes i de nærtliggende, grønne skovområder, som indbyder til en masse gode gåture i det fri.

Velkommen hjem!


Birkevej 5, 4340 Tølløse
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
134
Grund:
600
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1927
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter