fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! HYGGELIGT FRITIDSHUS I NATURSKØNT OMRÅDE

Del bolig

Nu har vi glæden af at kunne præsentere jer for fritidshuset på Birkevej 15, som ligger i et naturskønt område en smule nord for Ejby. Ja, der er kun rosende ord tilovers for dette charmerende fristed, som sikrer jer de ultimative trygge og private rammer, som I stræber efter, når der står "ferietid" i kalenderen.

Fritidshuset er opført i 1965, og det er opført med et klassisk arkitektonisk udtryk – med rødmalet træfacade og hvide karme om vinduerne. Men lad os starte med at vende blikket mod udearealerne, og den 800 kvadratmeter store matrikel breder sig nemlig ud omkring. Det store private og ugenerede græsareal er ideelt til leg og aktiviteter for både store og små, og når I hellere vil slappe af i solen eller nyde en lækker grillmiddag, er det sydvendte terrasseområde guld værd.

Hoveddøren byder indenfor til 48 hyggelige, velindrettede kvadratmeter, og planløsningen giver plads til samvær og nærvær. Det gælder særligt det hyggelige opholdsrum, der samler spisestuen, dagligstuen og køkkenet i ét – her er samtidig brændeovn og direkte udgang til terrassen og haven. Planløsningen byder også på to regulære værelser og et badeværelse, og samtidig venter der et separat anneks med gode anvendelsesmuligheder. Det her er med andre ord et skønt fristed langt fra hverdagens stress og jag; vil I med på en fremvisning og opleve stedet med egne øjne?

Fritidshuset ligger i et attraktivt sommerhusområde nær Kirke Hyllinge, hvor I kan forsyne jer med alt, hvad I har brug for i de gode dagligvarebutikker. Der er samtidig kun 4 kilometer til Kirke Hyllinge, mens de større byer Holbæk og Roskilde ligger henholdsvis 15 og 25 kilometer herfra, så I nemt kan drage på udflugt og udforske både kultur og historie. Og som prikken over i’et, hele området præget af fortryllende natur, som bare venter på at blive udforsket.
Birkevej 15, 4070 Kirke Hyllinge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
48
Grund:
800
Værelser:
2
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Morten Holm Lønberg

mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter