fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELHOLDT MURSTENSVILLA I SKØNT NÆRMILJØ - TÆT PÅ VESTERHAVET

Del bolig

I Oksbøl på en rolig lukket vej, med sikkert stisystem til skole og daginstitution, findes denne nydelige murstensvilla, der fordeler sig på 171 kvadratmeter med fem værelser, stue og køkken- alrum. Det er altså en oplagt mulighed for den store børnefamilie, der gerne vil have masser af plads at bolte sig på med en placering midt i skøn jysk natur tæt på det storslåede Vesterhav!

Den rummelige entre giver adgang til hjemmets stuen og det dejlige køkken, som er opført i et miks af lyse og varme træelementer, der er med til at skabe en dejlig atmosfære, hvor man har lyst til at bruge tid! I får masser af opbevaringsplads samt alt i hårde hvidevarer. Spiseafdelingen har god plads til et stort spisebord, som hele familien kan samles om, og med udgang til terrassen er der mulighed for ekstra lys og frisk luft inden døre. Fra køkkenet kan I træde ud i bryggerset, som forsætter den flotte stil med flisegulv, vaskesøjle samt rigelig skabsopbevaring og bordplads. Herfra kan I også tilgå haven. Hjemmets stue giver mulighed for at indrette det perfekte afslapningsområde med store sofaer, som I kan slænge jer i, mens brændeovnen knitre afsted på de mørke aftener.

I er så heldige at få fem lyse værelser, hvoraf et af dem opgraderes med indbyggede skabe. Her er altså masser af muligheder for at indrette værelserne til lige det, som I har behov for, om det så er børneværelser, kontor eller noget helt tredje! I september 2020 blev der etableret helt nyt badeværelse og derudover er der et gæstetoilet som fremstår pænt og vedligeholdt.

Huset fra 1968 prydes af en flot velholdt have, der snor sig rundt om huset. Her får I ro, velanlagt bede og masser af plads til børneleg. Den store terrasse har gode anvendelsesmuligheder, om I vil nyde et måltid med familien eller blot tage en lur! Garagen er holdt i samme murestensstil som resten af huset, er isoleret og står ligeså skarpt.

Med en beliggenhed i Oksbøl er der gode indkøbsmuligheder, to daginstitutioner, skole samt et rigt foreningsliv med talrige fritidsaktiviteter. Aal klitplantage ligger tæt på, hvor I kan få masser af friske gåture i det skønne skovareal og med 12 kilometer til Vejers Strand samt 16 kilometer til Blåvand Strand er der gode muligheder for at nyde en tur i bølgen blå. Oksbøl Station kan tage jer mod Nørre Nebel, samt mod Varde og Esbjerg som byder på fine indkøbsmuligheder og i Esbjerg er der også gode muligheder for kulturliv og spisesteder.

Har dette vakt interessen? Kontakt os allerede i dag for en fremvisning!

Birkevej 11, 6840 Oksbøl
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
171
Grund:
998
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter